EUROLEAGUE

Η έκπληξη και η πίεση του Σχορτσανίτη

Η έκπληξη και η πίεση του Σχορτσανίτη

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα υποδέχθηκαν με έναν απρόσμενο τρόπο τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, με τον θηριώδη σέντερ να μιλά στην κάμερα της Euroleague TV για τα συναισθήματά του γύρω από το "ζεστό" καλωσόρισμα που έζησε.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ξέρει τι σημαίνει οπαδικό πάθος. Το βίωσε για τα καλά τόσο κατά την παρουσία του στους "αιωνίους" όσο και στα δύο περάσματά του από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στο Βελιγράδι όμως, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Σε τέτοιο βαθμό που από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη Σερβία, κατάλαβε πως θα γίνει γρήγορα ο αγαπημένος της εξέδρας του Ερυθρού Αστέρα.

Η διοίκηση της ομάδας φρόντισε να κάνει μια μικρή έκπληξη, που είχε έντονο το ερυθρόλευκο στοιχείο. Άπαξ και προσγειώθηκε στο Βελιγράδι, ο "Σόφο" ενημερώθηκε πως το αυτοκίνητο που θα τον μετέφερε στα γραφεία του συλλόγου είχε χαλάσει. Με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με λεωφορείο. Αυτό που δεν ήξερε όμως ήταν πως όσοι βρίσκονταν εντός αυτού ήταν οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα.

" Όταν ήρθα, χάλασε το αμάξι. Οπότε έπρεπε να πάρουμε το λεωφορείο. Δεν ήξερα αν μιλούσαμε για αστική συγκοινωνία ή κάτι άλλο. Δεν είχα κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Ήμουν κουρασμένος από το ταξίδι. Μου είπαν ότι θα πάμε να πάρουμε άλλο αμάξι", δήλωσε αρχικά μιλώντας στην Euroleague TV, πριν προσθέσει πως " σκέφτηκα απλά ότι ήταν λίγο περίεργο όλο αυτό".

Στα μισά της διαδρομής, άρχισε να ακούγεται μουσική. Τότε ήταν που άρχισε να ξεδιπλώνεται το κουβάρι και να αποκαλύπτεται η έκπληξη. " Μετά από λίγο κάποιος άρχισε να παίζει μουσική. Ήμουν περίεργος τι συνέβαινε. Αποδείχθηκε πως όλοι στο λεωφορείο ήταν οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα. Έβγαλαν τα μπουφάν τους, αποκαλύφθηκαν τα μπλουζάκια που φορούσαν και άρχισαν να τραγουδούν", θυμάται ο 30χρονος σέντερ για τη στιγμή που έγινε viral από τη στιγμή που καταγράφηκε σε video.

"Όταν συνειδητοποίησα τι έγινε, η πρώτη πληροφορία αφορούσε ότι θα με έπαιρναν με το λεωφορείο. Όλο το video έγινε γνωστό και με έπαιρναν τηλέφωνο να με ρωτήσουν τι έγινε ακριβώς και πως το πήρα. Σίγουρα ήταν μεγάλη έκπληξη", πρόσθεσε πριν αναφερθεί στον συμβολισμό της συγκεκριμένης κίνησης: " Απολαμβάνουν αυτό που κάνουν, αγαπούν την ομάδα και το δείχνουν. Θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και γι αυτούς τους ανθρώπους, που μας αγαπούν τόσο. Το είδα από τον τρόπο που με υποδέχθηκαν. Μου δίνουν κίνητρο για τη νέα χρονιά".

Όσο για το βάρος που μπορεί να του προστίθεται από το γεγονός πως υπάρχουν πολλές απαιτήσεις από τον ίδιο, απάντησε πως " αισθάνομαι καλά, αλλά παράλληλα σου δημιουργεί μια μικρή πίεση. Σημαίνει ότι πολύς κόσμος περιμένει σημαντικά πράγματα από μένα, οπότε δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν. Η ομάδα είχε εξαιρετική σεζόν πέρσι, επομένως καταλαβαίνω πως όλοι περιμένουν πολλά από μένα τη φετινή χρονιά".

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ