EUROLEAGUE

Φελντέιν: "Κάποιες κουβέντες με... ξύπνησαν"

Φελντέιν: "Κάποιες κουβέντες με... ξύπνησαν"
EUROLEAGUE

Ο Τζέιμς Φελντέιν έκανε εμφάνιση... καριέρας στο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, σε πέντε στατιστικές κατηγορίες. Όπως εξήγησε, δε, τα λόγια κάποιων ανθρώπων (τους οποίους δεν κατονόμασε) βοήθησαν στην αναγέννησή του.

Το Βελιγράδι παραμένει... άβατο για τις ομάδες της EuroLeague, με την Μπαρτσελόνα και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να είναι πρώτα φετινά "θύματα" του Ερυθρού Αστέρα. Παρά τις ριζικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό, οι "ερυθρόλευκοι" παραμένουν φόβητρο στην έδρα τους, με τη νίκη επί της "ομάδας του λαού" να σκορπίζει ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος ήταν κάπως "παγωμένος" μετά τις δύο διαδοχικές ήττες στην Aba Liga από Μπουντούτσνοστ και Τσεντεβίτα.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του χθεσινού (26/10) "άσου" ήταν ο Τζέιμς Φελντέιν, ο οποίος έκανε εμφάνιση καριέρας απέναντι στην ομάδα του Νέβεν Σπάχια . Πέντε ρεκόρ σημείωσε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods, σε πόντους (19), ασίστ (8), κλεψίματα (4), χρόνο συμμετοχής (37'40'') και Index Rating (26), για να δείξει πως μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά τη νέα του ομάδα. Παρά τα όσα (όχι κολακευτικά) άκουσε τις προηγούμενες ημέρες...

Όπως εξήγησε με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ " δεν θα πω ψέματα, ένιωθα νεκρός από κούραση στο ημίχρονο. Βρήκα όμως κίνητρο μέσα μου, μέσα από την παρουσία του κόσμου και κατάφερα να το εκδηλώσω", για να προσθέσει αμέσως μετά -κι αφού ρωτήθηκε τι άλλαξε σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια: " Ειλικρινά, δεν πρόκειται να σου πω. Απλά θα αναφέρω πως κάποιοι άνθρωποι είπαν πράγματα που με "ξύπνησαν". Ποιοι; Μην επιμένεις. Κράτα ότι με βοήθησαν να ξαναβρώ την πίστη στον εαυτό μου".

Όταν, δε, κλήθηκε να σχολιάσει τη μεγάλη διαφορά που είχε η εικόνα του Ερυθρού Αστέρα στο α' και το β' μέρος, απάντησε πως " δεν μπορώ να στο εξηγήσω με επιχειρήματα. Μπήκαμε στα αποδυτήρια, νιώθοντας την ενέργεια από τον κόσμο και αυτό μας έδωσε κουράγιο. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά τα πρώτα πέντε λεπτά στο γ' δεκάλεπτο και αυτό μας βοήθησε πολύ για τη συνέχεια. Πρέπει να παίζουμε έτσι πιο συχνά".

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ