EUROLEAGUE

Ερυθρός Αστέρας: Χειρουγήθηκε και "βλέπει" Γενάρη ο Περπέρογλου

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Στράτος Περπέρογλου αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού τις δύο εβδομάδες στο γόνατο, ωστόσο υποβλήθηκε σε επέμβαση και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση το νέο έτος.

Η συνέντευξη του προέδρου του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς για την π αρουσίαση του νέου τεχνικού των Σέρβων, Ντράγκαν Σάκοτα επεφύλασσε και μερικές... ειδήσεις.

Μία από αυτές, με "ελληνικό" ενδιαφέρον, είχε να κάνει με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα ο Στράτος Περπέρογλου στο γόνατο και τον κρατά εκτός δράσης. Όπως ενημέρωσε, λοιπόν, ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, ο έμπειρος φόργουορντ υποβλήθηκε σε επέμβαση καιι πλέον μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στα παρκέ. Αυτή αναμένεται στα μέσα του Γενάρη περίπου, ενώ ένα μήνα νωρίτερα θα αρχίσει προπονήσει.

Από εκεί και πέρα, ένα άλλο θέμα που έμοιαζε "θολό" το τελευταίο διάστημα ήταν αυτό του Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός είχε "κοπεί" από την 12άδα του Γκαβρίλοβιτς την περασμένη διαβολοβδομάδα, με τον ισχυρό άνδρα του Ερυθρού Αστέρα να εξηγεί τι οδήγησε τους Σέρβους σε αυτή τους την απόφαση αλλά και να αφήνει στο... παρελθόν το περιστατικό: "Υπήρξε ένα πειθαρχικό παράπτωμα από τον Γκιστ. Είχε καθυστερήσει να φτάσει στο αεροδρόμιο πριν από το ματς με την Εφές. Του ζητήθηκε να κάνει μία δήλωση απολογίας, αλλά το αρνήθηκε και έτσι έμεινε στο Βελιγράδι. Τιμωρήθηκε, αλλά τώρα όλα είναι εντάξει".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ