EUROLEAGUE

Ερυθρός Αστέρας: Συνεχίζει στην ομάδα του Τόμιτς ο Μπίλι Μπαρόν

Ερυθρός Αστέρας: Συνεχίζει στην ομάδα του Τόμιτς ο Μπίλι Μπαρόν

Το βράδυ της 17ης Ιουνίου, ο Μπίλι Μπαρόν χάρισε το πρωτάθλημα στον Ερυθρό Αστέρα. Μερικές ώρες αργότερα, ο Αμερικανός γκαρντ ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Μίλαν Τόμιτς.

Επειτα από ένα ματς... θρίλερ, ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε της Παρτιζάν με 76-75, έκανε το 3-1 στη μεταξύ τους σειρά των τελικών και κατέκτησε το πρωτάθλημα Σερβίας. Ο Μπίλι Μπαρόν (1.88 μέτρα, 29 ετών) ήταν εκείνος που έβαλε το καθοριστικό καλάθι κι αναδείχθηκε MVP των τελικών.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε κερδίσει το συγκεκριμένο βραβείο και στους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας, εκεί όπου η ομάδα του κατάφερε επίσης να φτάσει στον τίτλο και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στη EuroLeague της σεζόν 2019/20. Ο Μπαρόν ηγήθηκε φέτος του Ερυθρού Αστέρα, μέτρησε 12.9 πόντους με 49.4% στα τρίποντα στο EuroCup και όπως έγινε επίσημα γνωστό, θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα του Μίλαν Τόμιτς.

Ο Μπαρόν έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο και θα βοηθήσει τον Ερυθρό Αστέρα στην επιστροφή του στη EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ