EUROLEAGUE

Ερυθρός Αστέρας: Στο στόχαστρο του Τόμιτς ο Γιάνκοβιτς

BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Σερβία, στον Ερυθρό Αστέρα εξετάζουν την περίπτωση του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς για να ενισχυθούν στις θέσεις των φόργουορντ.

Ο Ερυθρός Αστέρας επέστρεψε έπειτα από έναν χρόνο απουσίας στην EuroLeague, με τον πρόεδρό του, Νεμπόισα Τσόβιτς, να δηλώνει πως επιθυμεί την σεζόν 2019/20 να έχει η ομάδα του μπάτζετ ύψους 8-10 εκατ. ευρώ . Σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ πάντως, ανεξαρτήτως μπάτζετ, ο πρώτος στόχος της ομάδας ήδη βρέθηκε και είναι ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς!

Ο φόργουορντ του Χολαργού φέρεται να βρίσκεται στην λίστα του Μίλαν Τόμιτς, στην προσπάθεια του τεχνικού των "ερυθρόλευκων" να ενισχύσει την ομάδα του στις θέσεις των φόργουορντ. Όπως τονίζεται πάντως στο δημοσίευμα, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν έχει γίνει κάποια επαφή, ωστόσο η περίπτωσή του απασχολεί σοβαρά τον Τόμιτς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Γιάνκοβιτς βρέθηκε κοντά στον Ερυθρό Αστέρα και το περσινό καλοκαίρι. Αν τελικά οι δύο πλευρές συνεργαστούν, τότε θα κλείσει ένας μεγάλος κύκλος, αφού την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα είχε φορέσει για μία 10ετία (1980-1990) ο πατέρας του Γιάνκοβιτς, Μπόμπαν, γράφοντας την δική του ιστορία στο σερβικό μπάσκετ.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ