EUROLEAGUE

Ερυθρός Αστέρας: Ο Ότζο την... πληρώνει για Πάντερ - Στίματς

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στον Ερυθρό Αστέρα ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες για την απόκτηση των Κέβιν Πάντερ και Βλάντιμιρ Στίματς, θέλοντας να αλλάξουν τη φετινή ιστορία. Στην πόρτα της εξόδου ο Μάικλ Ότζο.

Η κακή πορεία στην ABA Liga έφερε την ανάγκη για αλλαγές στον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τις συγκυρίες για να υπογράψει τον Κέβιν Πάντερ και τον Βλάντιμιρ Στίματς μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται τον τελευταίο μήνα μακριά από την πρώτη τετράδα της Αδριατικής Λίγκας, γεγονός που σήμανε... συναγερμό προκειμένου να μην χαθεί πρόωρα το τρένο της διεκδίκησης του εισιτηρίου για την EuroLeague της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου (σ.σ.: οι τέσσερις πρώτοι παίζουν στα playoffs).

Ο Ντράγκαν Σάκοτα εισηγήθηκε, ο Νεμπόισα Τσόβιτς έκανε... το καθήκον του, κι έτσι οι ερυθρόλευκοι θα παρουσιαστούν πολύ διαφορετικοί από εδώ και πέρα. Ήδη από το παιχνίδι με τη Ζενίτ σε δύο μέρες, αφού στη Σερβία θεωρούν δεδομένο πως αμφότεροι οι παίκτες θα είναι σε θέση να αγωνιστούν στο παιχνίδι με τη ρωσική ομάδα, το βράδυ της Παρασκευής (27/12).

Οι αφίξεις βέβαια συνεπάγονται κι αποχωρήσεις από το ρόστερ της σερβικής ομάδας, η οποία φέρεται έτοιμοι να λύσει το συμβόλαιο του Μάικλ Ότζο. Ο 26χρονος σέντερ αγωνίζεται για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τόσο υψηλό επίπεδο, αλλά δεν έχει πείσει ότι είναι σε θέση να βοηθήσει, έχοντας 4.6 πόντους και 2.9 ριμπάουντ σε 11'55'' συμμετοχής στην EuroLeague.

Κι όλα αυτά ενώ -θυμίζουμε ότι- στον Ερυθρό Αστέρα περιμένουν μέσα στον επόμενο μήνα την επιστροφή του Στράτου Περπέρογλου στην δράση. Ο πολύπειρος φόργουορντ βρίσκεται στα "πιτς" τους τελευταίες έξι εβδομάδες, απουσία που έχει "πονέσει" πολύ τη σερβική ομάδα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ