EUROLEAGUE

Eρυθρός Αστέρας: Ο Ομπράντοβιτς επιβεβαίωσε τις επαφές και μένει η απόφαση

Eρυθρός Αστέρας: Ο Ομπράντοβιτς επιβεβαίωσε τις επαφές και μένει η απόφαση
EUROKINISSI

Ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και τη Μονακό βρίσκεται ο Σάσα Ομπράντοβιτς και μέσα στο επόμενο διάστημα θ' ανακοινώσει την απόφασή του.

Τα δημοσιεύματα στη Σερβία αναφέρουν ότι ο Ερυθρός Αστέρας έχει συμφωνήσει με τον Σάσα Ομπράντοβιτς, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία και ο Σέρβος προπονητής μιλώντας στη "Mozzart Sport" επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν επαφές.

" Μιλάω με τον Ερυθρό Αστέρα και την ομάδα μου και δεν πρόκειται να κάνω άλλο σχόλιο για το αν υπάρχει συμφωνία ή όχι, καθώς δεν είναι η ώρα γι’ αυτό. Τις επόμενες ημέρες θα πάρω την απόφασή μου για το που θα συνεχίσω την καριέρα μου και τίποτα άλλο", υποστήριξε ο τεχνικός της Μονακό του οποίου το συμβόλαιο του δίνει τη δυνατότητα να αποχωρήσει για ομάδα της EuroLeague.

Η αλήθεια είναι πως ο Ομπράντοβιτς είναι ο βασικός στόχος του Ερυθρού Αστέρα καθώς ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Νεμπόισα Τσόβιτς δεν έχει καλές σχέσεις με τον Ντέγιαν Ράντονιτς που μπήκε στη λίστα. Όσο για τον Ντράγκαν Σάκοτα υπάρχει η οψιόν στο συμβόλαιο του γι' ακόμη έναν χρόνο, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ