EUROLEAGUE

Ερυθρός Αστέρας: Ο Κόρι Γουόλντεν εξήγησε γιατί έφυγε από την Παρτίζαν

Ερυθρός Αστέρας: Ο Κόρι Γουόλντεν εξήγησε γιατί έφυγε από την Παρτίζαν
PARTIZAN NIS / ABA LIGA

Ο Κόρι Γουόλντεν αποφάσισε να φύγει από την Παρτίζαν για να φορέσει τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Στη διάρκεια της media day των ερυθρολεύκων εξήγησε τον λόγο.

Η απευθείας μετακόμιση παικτών από την Παρτίζαν στον Ερυθρό Αστέρα (κι αντίστροφα) δεν είναι κάτι συνηθισμένο, ακόμη κι όταν πρόκειται για ξένο. Ο Κόρι Γουόλντεν δεν το σκέφτηκε πάντως, πήρε το ρίσκο και φιλοδοξεί με την ερυθρόλευκη φανέλα να κάνει αισθητή την παρουσία του στην EuroLeague.

Στη διάρκεια της περσινής σεζόν, εξελίχθηκε σε βασικό στέλεχος της Παρτίζαν με 8.9 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ ανά αγώνα, θέλοντας να κάνει κάτι αντίστοιχο με τα χρώματα του αιωνίου αντιπάλου. Στη διάρκεια της media day του Ερυθρού Αστέρα, ρωτήθηκε για τους λόγους που τον οδήγησαν να πει "αντίο" στην Παρτίζαν για χάρη των ερυθρολεύκων. Κι ήταν ξεκάθαρος.

" Ήθελα να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο, να δείξω το ταλέντο μου στην EuroLeague. Είχα αυτή την ευκαιρία και την άρπαξα. Ο κόουτς θέλει να είμαι ηγέτης μέσα στο γήπεδο κι αυτό θα προσπαθήσω να κάνω" τόνισε χαρακτηριστικά ο 28χρονος πόιντ γκαρντ, ο οποίος την τελευταία τετραετία κάνει διαρκώς βήματα προόδου στην Ευρώπη.

Photo Credits: Partizan NIS / ABA Liga

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ