EUROLEAGUE

Ερυθρός Αστέρας: Νίκολα Πόποβιτς, η πρώτη μεταγραφή του καλοκαιριού

Boston College forward Nik Popovic (21) controls the ball as Miami center Rodney Miller Jr. (14) defends during the second half of an NCAA college basketball game, Wednesday, Feb. 12, 2020, in Coral Gables, Fla. Miami won 85-58. (AP Photo/Lynne Sladky)
Boston College forward Nik Popovic (21) controls the ball as Miami center Rodney Miller Jr. (14) defends during the second half of an NCAA college basketball game, Wednesday, Feb. 12, 2020, in Coral Gables, Fla. Miami won 85-58. (AP Photo/Lynne Sladky) AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Ο Νίκολα Πόποβιτς είναι η πρώτη μεταγραφή του Ερυθρού Αστέρα για φέτος, ο 22χρονος φόργουορντ θα περάσει όμως την επόμενη σεζόν στην FMP ως δανεικός.

Ο Ερυθρός Αστέρας θα αλλάξει αρκετά πράγματα το φετινό καλοκαίρι, με κυριότερο τον άνθρωπο που θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου. Ο Σάσα Ομπράντοβιτς θα αντικαταστήσει τον Ντράγκαν Σάκοτα, την ώρα που ο σερβικός σύλλογος έχει αρχίσει να "τρέχει" τον σχεδιασμό για την επόμενη -και όχι μόνο- σεζόν. Υπό αυτό το πρίσμα, οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον Νίκολα Πόποβιτς (22, 2μ11).

Ο 22χρονος φόργουορντ αποφοίτησε από το Boston College φέτος, κι αμέσως υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του. Η πλευρά του παίκτη ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, που θα τον βρει όμως αρχικά στην FMP, ως δανεικό.

Με 10.2 πόντους, 5.6 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ ως μέσους όρους καριέρας στο NCAA, άφησε καλές εντυπώσεις στις ΗΠΑ, ήταν σαφές όμως πως δεν μπορούσε να "χωρέσει" στο ΝΒΑ. Τουλάχιστον όχι άμεσα. Ο Ερυθρός Αστέρας τού προσφέρει τη δυνατότητα της επιστροφής στη Σερβία, δεδομένου ότι προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του σερβικού συλλόγου.

AP Photo/Lynne Sladky

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ