EUROLEAGUE

Ερυθρός Αστέρας: Με τρεις απουσίες για τα φιλικά στην Αθήνα

EUROLEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΚΑΟΥΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΚΑΟΥΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Χωρίς τρεις παίκτες ταξίδεψε για την Αθήνα η αποστολή του Ερυθρού Αστέρα, με τους ερυθρόλευκους να δοκιμάζονται απέναντι σε Ολυμπιακό (δις) και Περιστέρι τις επόμενες τέσσερις ημέρες.

Στην Αθήνα θα βρίσκεται για τις επόμενες πέντε ημέρες η αποστολή του Ερυθρού Αστέρα, προκειμένου να δώσιε τα τελευταία φιλικά παιχνίδια του, πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό (στις 17 και 20 Σεπτεμβρίου) και το Περιστέρι (στις 19 Σεπτεμβρίου), με σκοπό να κάνουν τις τελευταίες δοκιμές και τροποποιήσεις πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Ο Μίλαν Τόμιτς δεν υπολογίζει για αυτά τα φιλικά τον Όγκνιεν Κούζμιτς (δεν έχει πάρει ακόμη το "ΟΚ" από τους γιατρούς για να επιστρέψει στην δράση), τον Μπράνκο Λάζιτς (έμεινε στο Βελιγράδι λόγω προβλήματος τραυματισμού) και τον Μουχάμαντα Φαγιέ (έχει έξτρα άδεια λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου).

Θυμίζουμε ότι το φιλικό της 20ής είναι αυτό στο οποίο θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του Ολυμπιακού μπροστά στο κοινό του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Παρεμπιπτόντως, ο Ερυθρός Αστέρας θα ξεκινήσει την προσπάθεια στην EuroLeague με εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στις 3 Οκτωβρίου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ