EUROLEAGUE

Ερυθρός Αστέρας: "Ματιές" στον Ματ Τζάνινγκ

Ερυθρός Αστέρας: "Ματιές" στον Ματ Τζάνινγκ
EUROKINISSI

Η Μπασκόνια άφησε ελεύθερο τον Ματ Τζάνινγκ μετά από τρία χρόνια, με τον 32χρονο γκαρντ να μπαίνει άμεσα στη μεταγραφική λίστα του Ερυθρού Αστέρα.

Μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας, η Μπασκόνια και ο Ματ Τζάνινγκ θα τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε την Τετάρτη 8 Ιουλίου την απόφαση για μη ανανέωση του συμβολαίου του 32χρονου γκαρντ, ο οποίος καλείται να εξερευνήσει την αγορά και να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το γεμάτο βιογραφικό, το καλό όνομα που έχει "χτίσει" όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και το γεγονός πως πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων σουτέρ της EuroLeague, πάντως φαίνεται πως είναι αρκετά για να μην τον κρατήσουν για πολύ καιρό στο... ταμείο ανεργίας.

Σύμφωνα με το B92, ο Ερυθρός Αστέρας εξετάζει "ζεστά" στην περίπτωσή του, στην προσπάθεια ενίσχυσης της περιφερειακής του γραμμής. Ειδικά από την στιγμή που -σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά το προηγούμενο διάστημα- ο Μπίλι Μπαρόν αποτελεί παρελθόν από τους ερυθρόλευκους.

Ο Ματ Τζάνινγκ κουβαλάει έξι χρόνια εμπειρίας στην EuroLeague με Σιένα, Αναντολού Εφές, Λοκομοτίβ Κουμπάν (επί των ημερών του Γιώργου Μπαρτζώκα) και Μπασκόνια, έχοντας 8 πόντους (με 37% στα τρίποντα), 1.9 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ μέσο όρο καριέρας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ