EUROLEAGUE

Ερυθρός Αστέρας: Κράτησε τον Μπράνκο Λάζιτς

Ερυθρός Αστέρας: Κράτησε τον Μπράνκο Λάζιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ερυθρό Αστέρα υπέγραψε ο Μπράνκο Λάζιτς, αποτελώντας τον δεύτερο παίκτη των "ερυθρολεύκων" που ανανεώνει με την ομάδα του Μίλαν Τόμιτς.

Η προσωπικότητα και η αφοσίωση του Μπράνκο Λάζιτς στον Ερυθρό Αστέρα επιβραβεύτηκαν με νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον 30χρονο γκαρντ, ο οποίος θα παραμείνει ως αρχηγός τους μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Μπορεί να μην είχε ποτέ "γεμάτους" αριθμούς σε Aba Liga (3.9 πόντοι και 1.4 ριμπάουντ φέτος) και Ευρώπη, η δουλειά που κάνει όμως στο πίσω μέρος του παρκέ και η επιρροή που έχει στα αποδυτήρια της σερβικής ομάδας τον καθιστούν απαραίτητο για τον Μίλαν Τόμιτς.

Παρεμπιπτόντως, πρόκειται για τον παίκτη που έχει "γράψει" τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του Ερυθρού Αστέρα (στον οποίο βρίσκεται από το 2011) και έχει κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους με την ερυθρόλευκη φανέλα (4 της Aba Liga, 1 Aba Super Cup, 5 Πρωταθλήματα Σερβίας και 4 Κύπελλα Σερβίας).

Θυμίζουμε ότι τον χορό των ανανεώσεων ξεκίνησε ο Μπίλι Μπαρόν, ο παίκτης που χάρισε το σερβικό πρωτάθλημα στον Ερυθρό Αστέρα με το buzzer beater που σημείωσε κόντρα στην Παρτίζαν στον τέταρτο τελικό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ