EUROLEAGUE

Ερυθρός Αστέρας: Η διάψευση και τα νέα σενάρια για προπονητή

CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΟΝΑΚΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΟΝΑΚΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Παρά τη διάψευση από τον GM του Ερυθρού Αστέρα για το θέμα της αποχώρησης του Ντράγκαν Σάκοτα, στη Σερβία επιμένουν για το "διαζύγιο". Ποιες οι δύο εναλλακτικές που καταγράφονται.

Το δημοσίευμα της Kurir που έκανε λόγο για τέλος στη συνεργασία του Ντράγκαν Σάκοτα με τον Ερυθρό Αστέρα διαψεύστηκε πολύ γρήγορα. Ο GM των ερυθρολεύκων, Φίλιπ Σούντουρλιτς, τόνισε πως υπάρχει προπονητής στην ομάδα, παρόλ' αυτά η σερβική ιστοσελίδα επιμένει για το θέμα.

Κι όχι μόνο καταγράφει εκ νέου, την Παρασκευή 29 Μαΐου, την ειλημμένη απόφαση για κοινή συναινέσει διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά φέρνει επίσης στο προσκήνιο τα δύο πρώτα ονόματα για τη διάδοχη κατάσταση.

Ο λόγος για τον Ντέγιαν Ράντονιτς (αποχώρησε στα μισά της σεζόν από την Μπάγερν Μονάχου) και τον Σάσα Ομπράντοβιτς (εργάζεται στη Μονακό), οι οποίοι ούτως ή άλλως συνδέονται με τον σύλλογο. Ο πρώτος από την στιγμή που εργάστηκε επί σειράς ετών στην ομάδα του Βελιγραδίου, ο δεύτερος ως ένας από τους πιο εμβληματικούς παίκτες στην ιστορία του Ερυθρού Αστέρα.

Το σημερινό δημοσίευμα της Kurir στέκεται μάλιστα στο γεγονός πως υπάρχει συμφωνία κυρίων ανάμεσα στη διοίκηση της Μονακό και τον Σάσα Ομπράντοβιτς προκειμένου να μείνει ελεύθερος, αν προκύψει πρόταση από ομάδα της EuroLeague. Κι αυτό αρκεί για να απλουστεύσει τα πράγματα.

Όπως και να έχει, το ζήτημα του head coach του Ερυθρού Αστέρα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο δείχνει πως έχει "ψωμί" και θα απασχολήσει. Τουλάχιστον μέχρι να τοποθετηθεί επίσημα, μέσω ανακοίνωσης, ο σερβικός σύλλογος για το θέμα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ