EUROLEAGUE

Ερυθρός Αστέρας: Γκρίνια για Γκιστ και Τσόβιτς

Ο Τζέιμς Γκιστ απέναντι στον Παναθηναϊκό
Ο Τζέιμς Γκιστ απέναντι στον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Ο Ερυθρός Αστέρας κέρδισε τον Ολυμπιακό (88-81), αλλά καλείται να αντιμετωπίσει ακόμη μία εσωτερική κρίση τη φετινή περίοδο. Αυτή τη φορά, στο "κάδρο" είναι ο Τζέιμς Γκιστ κι ο Φίλιπ Τσόβιτς.

Η νίκη επί του Ολυμπιακού στη Stark Arena, έφερε τον Ερυθρό Αστέρα σε θέση να ελπίζει πως μπορεί να κάνει την έκπληξη και να πάρει μια θέση στην οκτάδα της EuroLeague. Η σερβική ομάδα όμως καλείται να διαχειριστεί ακόμη μία εσωτερική κρίση, αυτή τη φορά με τον Φίλιπ Τσόβιτς να βρίσκεται στο "κάδρο" -με τον Τζέιμς Γκιστ να γίνεται επίσης αποδέκτης αποδοκιμασιών.

Τις τελευταίες ημέρες, είναι έντονες οι αποδοκιμασίες που δέχεται ο έμπειρος γκαρντ από μερίδα οπαδών των ερυθρολεύκων, με αφορμή τις κακές -κατά τους ίδιους- εμφανίσεις του. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αναρτήθηκε μάλιστα πανό σε βάρος του, εξαιτίας του γεγονότος πως ο πατέρας του, Νεμπόισα, είναι ο πρόεδρος του συλλόγου.

" Μπαμπά, πάρε μου μία ομάδα" αναφερόταν χαρακτηριστικά. Η γκρίνια προς το πρόσωπό του ήταν έντονη, ήδη πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, ενώ κι ο Τζέιμς Γκιστ έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών. Από την πλευρά του, ο Ντράγκαν Σάκοτα κλήθηκε να αναφερθεί σε όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο πολύπειρος τεχνικός (που έχει βιώσει αντίστοιχη κατάσταση με τον γιο του, Ντούσαν, στην ΑΕΚ) θέλησε να χαμηλώσει τους τόνους, εξηγώντας πως ο Φίλιπ Τσόβιτς είναι σημαντικός για την ομάδα κι ένας από τους πιο αξιόπιστους περιφερειακούς της.

Η ουσία βέβαια δεν άλλαξε, σε τέτοιο βαθμό που ο Ερυθρός Αστέρας εξέδωσε ανακοίνωση το Σάββατο (21/12) σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τους δύο παίκτες του, επισημαίνοντας πως " το γεγονός ότι κάποιοι αγοράζουν εισιτήριο για να δουν από κοντά την ομάδα δεν συνεπάγεται πως έχουν το δικαίωμα να προσβάλλουν τους παίκτες".

Σε δεύτερο χρόνο μάλιστα, ο σερβικός σύλλογος ενημέρωσε πως την Κυριακή (22/12) θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Συνέντευξη Τύπου, με το μυαλό όλων να πηγαίνει στο γεγονός πως οι ερυθρόλευκοι θέλουν να γράψουν τον επίλογο σε όλη αυτή την ιστορία και να επιστρέψει η ηρεμία στο εσωτερικό τους.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ