EUROLEAGUE

Ερυθρός Αστέρας: Έτοιμος να υπογράψει ο Ντέγιαν Ράντονιτς

EUROLEAGUE / ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Παρά την -προ μερικών ημερών- διάψευση από τον GM του συλλόγου, ο Ερυθρός Αστέρας φέρεται να είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ντέγιαν Ράντονιτς για να ξανακαθίσει στην άκρη του ερυθρόλευκου πάγκου.

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Το... προπονητικό θέμα που απασχολεί τον Ερυθρό Αστέρα καταγράφηκε πριν από μερικές ημέρες, με την υποσημείωση της κοινή συναινέσει απόφασης ανάμεσα στον σερβικό σύλλογο και τον Ντράγκαν Σάκοτα για ολοκλήρωση της συνεργασίας τους.

Εξ αρχής, αναφέρθηκαν ως βασικές επιλογές του Νεμπόισα Τσόβιτς δύο άνθρωποι που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον σύλλογο: ο Σάσα Ομπράντοβιτς και ο Ντέγιαν Ράντονιτς. Παρά τη διάψευση που ήρθε σχεδόν άμεσα από τον GM των ερυθρόλευκων, Φίλιπ Σούντουρλιτς, όμως τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό συνεχίστηκαν.

Την Τρίτη 2 Ιουνίου προέκυψε η πρώτη αναφορά σε -οσονούπω- συμφωνία ανάμεσα στη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα και τον Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του στους ερυθρόλευκους. Σύμφωνα με τον Οράτσιο Καούτσι, υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία στο Βελιγράδι πως θα πέσουν σύντομα οι υπογραφές με τον 50χρονο τεχνικό, ο οποίος εργάστηκε στον σύλλογο για μία τετραετία (2013-'17) πριν αποφασίσει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Bundesliga, για λογαριασμό της Μπάγερν Μονάχου.

Στον γερμανικό σύλλογο έμεινε για ενάμιση χρόνο, αποχωρώντας τον Ιανουάριο του 2020 μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στην EuroLeague. Τη θέση του πήρε, ως υπηρεσιακός, ο Όλιβερ Κόστιτς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ