EUROLEAGUE

Ερυθρός Αστέρας: Δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Ντράγκαν Σάκοτα

Ερυθρός Αστέρας: Δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Ντράγκαν Σάκοτα

Ο Ερυθρός Αστέρας εξασφάλισε την παραμονή του στην EuroLeague για το 2020/21, αλλά θα χρειαστεί να αναζητήσει νέο προπονητή στην καλοκαιρινή αγορά αφού δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον Ντράγκαν Σάκοτα.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Ερυθρό Αστέρα, δεδομένου ότι τόσο η EuroLeague όσο και η ABA Liga αποφάσισαν να γράψουν τον επίλογο για φέτος. Οι ερυθρόλευκοι έχουν όμως κάθε λόγο να χαμογελούν από την στιγμή που εξασφάλισαν το εισιτήριο για την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση της επόμενης σεζόν, κατόπιν της σχετικής απόφασης που ανακοίνωσε η EuroLeague Basketball τη Δευτέρα 25 Μαΐου.

Την ίδια ώρα όμως, είναι ειλημμένη απόφαση η αλλαγή προσώπου στην τεχνική ηγεσία. Ο Ντράγκαν Σάκοτα κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά τόσο την εικόνα όσο και τα αποτελέσματα του Ερυθρού Αστέρα στο διάστημα που εργάστηκε στον σερβικό σύλλογο, σύμφωνα με την Kurir όμως τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.

Όπως αναφέρει η σερβική ιστοσελίδα, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους για ακόμη ένα χρόνο, κι έτσι ο Ερυθρός Αστέρας θα βγει στην αγορά για να βρει τον προπονητή που θα "χτίσει" την ομάδα για το 2020/21.

Photo Credits: ABA Liga

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ