EUROLEAGUE

Ερυθρός Αστέρας: Ασπίδα προστασίας από Ομπράντοβιτς σε Γουόλντεν

Ερυθρός Αστέρας: Ασπίδα προστασίας από Ομπράντοβιτς σε Γουόλντεν
PARTIZAN NIS / ABA LIGA

Η μετακίνηση του Κόρι Γουόλντεν από την Παρτίζαν στον Ερυθρό Αστέρα έχει δημιουργήσει αρκετό θόρυβο στη Σερβία, με τον Σάσα Ομπράντοβιτς να υψώνει ασπίδα προστασίας στον νέο πόιντ γκαρντ της ομάδας του.

Η παραμονή του Ερυθρού Αστέρα στην EuroLeague για ακόμη μία σεζόν τού έδωσε τη δυνατότητα να κινηθεί έως τώρα στο μεταγραφικό παζάρι, έχοντας το πάνω χέρι έναντι των βασικών ανταγωνιστών του στην ABA Liga. Η απόκτηση του Κόρι Γουόλντεν από την Παρτίζαν ήταν το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, με την... αλλαγή στρατοπέδου του 27χρονου πόιντ γκαρντ να δημιουργεί αρκετό θόρυβο στη Σερβία.

Εν μέσω σχολίων για τους λόγους που έφεραν τον εκ των κορυφαίων της Παρτίζαν στον Ερυθρό Αστέρα, ο Σάσα Ομπράντοβιτς έσπευσε να υψώσει ασπίδα προστασίας στον (νέο) παίκτη του.

"Δεν είναι ούτε ο πρώτος και σίγουρα ούτε ο τελευταίος, που έκανε αυτό το πράμα. Μπορεί για εμάς (στη Σερβία) να είναι δύσκολο να το καταλάβουμε, γενικά όμως υπάρχουν πολλές τέτοια παραδείγματα. Όποιος παίρνει μια τέτοια απόφαση, ξέρει τι ακολουθεί. Για τους γηγενείς, είναι πιο δύσκολο αυτό το βήμα, για όλους ανεξαιρέτως όμως είναι πολύ σημαντικό να προοδεύουν στην καριέρα τους, στον βαθμό που αυτό είναι εφικτό" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάσα Ομπράντοβιτς, ο οποίος κατέληξε: "Θα υπάρχει πίεση προς εκείνον, αλλά αυτό θα συνέβαινε ούτως ή άλλως. Με τέτοιον τρόπο ωριμάζεις. Τα μεγάλα παιχνίδια και οι δύσκολες ατμόσφαιρες είναι αυτές που σε κάνουν καλύτερο. Σε τέτοια ενδεχόμενα, πρέπει να υπομένεις και να ωριμάζεις ώστε να γίνει πιο δυνατός".

Photo Credits: Partizan NIS / ABA Liga

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ