EUROLEAGUE

Ερυθρός Αστέρας: Αποδέσμευσε τον Νόκο λόγω ιατρικού θέματος

EUROLEAGUE / ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Την απόφασή του να μην ενεργοποιήσει το συμβόλαιο του 26χρονου σέντερ Λάντρι Νόκο λόγω ιατρικού θέματος ανακοίνωσε ο Ερυθρός Αστέρας.

Παρελθόν αποτελεί από τον Ερυθρό Αστέρα ο 26χρονος σέντερ Λάντρι Νόκο (2.08 μ.) . Ο Καμερουνέζος παίκτης, ύστερα από συνεργασία περίπου ενός μήνα, αποδεσμεύτηκε από τους Σέρβους για ιατρικούς λόγους, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει, επίσης, πως οι Σέρβοι θα στραφούν σε άλλους παίκτες για την ενίσχυση της γραμμής των ψηλών τους, οι οποίοι παρακολουθούνται από το επιτελείο της ομάδας. Οι ανακοινώσεις θα έρθουν στις επόμενες μέρες.

Σημειώνεται πως ο Λάντρι Νόκο δεν συμμετείχε στις προπονήσεις του Ερυθρού Αστέρα, καθώς δεν πέρασε με επτυχία τις απαιτούμενες εξετάσεις λόγω προβλήματος στην καρδιά. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι πολύ ευαίσθητοι με αυτό το ζήτημα, ύστερα από το θάνατο του Μάικλ Ότζο, που έφυγε από τη ζωή στις 7 Αυγούστου ύστερα από καρδιακό επεισόδιο.

Οι Ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου θα πρέπει να εξετάσουν γρήγορα τις λύσεις τους, καθώς σε τρεις εβδομάδες είναι η έναρξη της Euroleague.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ