EUROLEAGUE

Ερυθρός Αστέρας: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Εμάνουελ Τέρι

Ερυθρός Αστέρας: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Εμάνουελ Τέρι

Παίκτης του Ερυθρού Αστέρα έγινε το βράδυ της Πέμπτης (17/9) ο Εμάνουελ Τέρι, ένας 24χρονος εκρηκτικός σέντερ που αντικατέστησε τον Λάντρι Νόκο.

Ο Λάντρι Νόκο ήταν ο εκλεκτός, όμως ο πρώην παίκτης της Άλμπα δεν στέριωσε στο Βελιγράδι. Αποχώρησε πριν καν ξεκινήσει η σεζόν και τελικά ο Αστέρας στράφηκε στην περίπτωση του Εμάνουελ Τέρι για να καλύψει τη θέση του βασικού του σέντερ εν όψει της σεζόν 2020/21.

Ο 24χρονος σέντερ των 206 εκατοστών έπαιξε την περίοδο 2019/20 στην τουρκική Μπαντίρμα και την ισραηλινή Χάποελ Ιερουσαλήμ, είναι ένας πολύ εκρηκτικός ψηλός με σημαντικό potential και θα προσπαθήσει στην πρώτη του χρονιά στη EuroLeague να κάνει μερικά ακόμη βήματα προς τα εμπρός.

Στη Μπαντίρμα, με την οποία έπαιξε σε 20 αγώνες του τουρκικού πρωταθλήματος οπότε υπάρχει και πιο ασφαλές δείγμα των δυνατοτήτων του, ο Τέρι είχε 10.8 πόντους από 72% στο δίποντο (!) και 65% στις βολές, μαζί με 7.9 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ, 1.1 κλεψίματα, 1.1 μπλοκ και 18.1 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 27.9 λεπτά συμμετοχής.

Photo rights: kkcrvenazvezda.rs

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ