EUROLEAGUE

Επιστρέφει στην Kombank Arena ο Ερυθρός Αστέρας

Επιστρέφει στην Kombank Arena ο Ερυθρός Αστέρας

Ο Ερυθρός Αστέρας ενημέρωσε τον περασμένο Μάιο ότι θα δώσει όλους τους εντός έδρας αγώνες του στην Euroleague 2015-16 στη φυσική του έδρα, τη Hala Pionir, αντί της Kombank Arena. Διαβάστε πότε θα γίνει η... εξαίρεση.

Μουσικές συναυλίες, αθλητικά events, πολιτικές συγκεντρώσεις, θεατρικές παραστάσεις και διάφορα επιχειρηματικά συνέδρια έχουν διεξαχθεί στην Kombank Arena τα τελευταία χρόνια.

Όλα τα παραπάνω θα συμβούν και την εφετινή χρονιά, χωρίς ωστόσο να έχουν οριστεί ακόμα συγκεκριμένες ημερομηνίες. Το γεγονός, λοιπόν, ότι ο Ερυθρός Αστέρας δεν γνώριζε εκ των προτέρων ποιες ημέρες δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί τη μεγάλη αρένα του Βελιγραδίου υποχρέωσε τους Σέρβους να επιστρέψουν στη Hala Pionir.

Οι πρωταθλητές της Αδριατικής Λίγκας ενημέρωσαν τον περασμένο Μάιο ότι θα δώσουν όλους τους εντός έδρας αγώνες τους στην Euroleague 2015-16 στη φυσική τους έδρα αφήνοντας την Kombank Arena, έπειτα από δυο χρόνια.

Σήμερα (8/10), όμως, ανακοίνωσαν ότι κατόπιν συνεννόησης με τον Δήμο Βελιγραδίου και τη διοίκηση του γηπέδου, το εναρκτήριο ματς της Euroleague κόντρα στην Στρασμπούρ (15/10, 20:00) θα διεξαχθεί στην Kombank Arena, η οποία αναμένεται να γεμίσει από 20.000 Σέρβους!

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ