EUROLEAGUE

"Διαζύγιο" με Αλιμπίγιεβιτς

"Διαζύγιο" με Αλιμπίγιεβιτς
EUROKINISSI SPORTS

Ο Ερυθρός Αστέρας και ο Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από οκτώ μήνες κοινής πορείας. Η ήττα από τη Μέγκα Μπέμαξ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Πρόωρο τέλος μπήκε στη συνεργασία του Ερυθρού Αστέρα με τον Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς, μία μέρα μετά την ήττα από τη Μέγκα Μπέμαξ για το σερβικό πρωτάθλημα. Ο νεαρός τεχνικός συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας (7/5) με τον πρόεδρο των "ερυθρολεύκων", Νεμπόισα Τσόβιτς, με τους δύο άνδρες να συμφωνούν πως το καλύτερο για όλους είναι το "διαζύγιο", όπως αναφέρει η Mozzart Sport .

Η φετινή σεζόν μόνο καλά δεν κύλησε για τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος αφενός έχασε όλα τα αστέρια του το καλοκαίρι (για να ελέγξει τα χρέη του), αφετέρου είδε την Μπουντούτσνοστ να παίρνει τον τίτλο στην Aba Liga και -κατ' επέκταση- το εισιτήριο για την EuroLeague της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Το κλίμα ήταν εδώ και περίπου ένα βήμα βαρύ για τον Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς, με τη χθεσινοβραδινή ήττα από τη Μέγκα Μπέμαξ (76-74) για το σερβικό πρωτάθλημα να αποτελεί την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για όλους. Το ραντεβού των δύο ανδρών ήταν αναμενόμενο, με τον Νεμπόισα Τσόβιτς να συμφωνεί με τον άποψη του νεαρού τεχνικού πως δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Αξίζει να αναφέρουμε πάντως πως στο πρόσφατο παρελθόν, ο 32χρονος προπονητής είχε υποβάλλει την παραίτησή του μετά από μια ακόμη αναπάντεχη ήττα (από την Μπόρατς Τσάτσακ), με τον ισχυρό άνδρα του σερβικού συλλόγου να μην την κάνει αποδεκτή.

Όπως ανακοίνωσε ο Ερυθρός Αστέρας στη θέση του για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου προάγεται ο -μέχρι πρότινος βοηθός του- Μιλένκο Τόπιτς.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ