EUROLEAGUE

Αλιμπίγεβιτς: "Ο κόσμος με τον Παναθηναϊκό θα μας δώσει έξτρα δύναμη"

Αλιμπίγεβιτς: "Ο κόσμος με τον Παναθηναϊκό θα μας δώσει έξτρα δύναμη"
KK CRVENA ZVEZDA

Ο Ερυθρός Αστέρας θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό Superfoods (21/12, 21:00) και ο Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους φίλους της ομάδας του.

Οι "πράσινοι" στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της EuroLeague δοκιμάζονται στο Βελιγράδι και ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα στάθηκε στην καλή κατάστασηπου βρίσκεται το "τριφύλλι", αλλά και στην ώθηση που να αναμένεται να πάρει η ομάδα του από τον κόσμο της.

"Ο Παναθηναϊκός μετά την αστάθεια που είχε αρχικά, που ήταν ένα χαρακτηριστικό σχεδόν για όλες τις ομάδες της EuroLeague, έχει αποκτήσει πολύ καλό ρυθμό κι έχει νικήσει τα τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια. Σε αυτό το σημείο το το πιο σημαντικό είναι μα δώσουμε έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια, να έχουμε κίνητρο και να βρούμε έξτρα ενέργεια. Καταφέραμε να κερδίσουμε λίγο χρόνο με τις νίκες μας στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο στο επόμενο ματς, το οποίο θα είναι μπροστά στους φιλάθλους μας. Θα μας δώσουν έξτρα δύναμη και για αυτό θέλουμε να προσπαθήσουμε από την αρχή να παίξουμε καλά, ώστε να μην τους απογοητεύσουμε", δήλωσε ο Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς.

Ο Όγκνιεν Ντόμπριτς από τη πλευρά του Ερυθρού Αστέρα ανέφερε: "Επιστρέψαμε από την Κωνσταντινούπολη το πρωί της Τετάρτης (20/12) και πρωταρχικός μας στόχος να προετοιμαστούμε όσο πιο καλά και γρήγορα γίνεται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Η ελληνική ομάδα έχει πολύ καλό ρυθμό, παίζει πολύ καλά όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα και πιστεύω πως αδικούνται από το να μην αναφέρεται ώς μία από τις υποψήφιες ομάδες για τον Final Four. Ανακοίνωσαν πως θα αγωνιστούν χωρίς τον Καλάθη και τον Παππά, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας αποσπά. Έχουν μία δυνατή και γεμάτη ομάδα. Χρειάζεται να είμαστε σε καλή κατάσταση και και με την στήριξη των φιλάθλων που μας δίνουν έξτρα δύναμη θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη στην EuroLeague.

Photo Credits: KK Crvena Zvezda

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ