EUROLEAGUE

Ζητάει αλλαγή ώρας του αγώνα με τον Παναθηναϊκό λόγω... Ρονάλντο η Ρεάλ

Ζητάει αλλαγή ώρας του αγώνα με τον Παναθηναϊκό λόγω... Ρονάλντο η Ρεάλ
ACB

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα η Ρεάλ ζήτησε να αλλάξει η ώρα του 3ου αγώνα των προημιτελικών με τον Παναθηναϊκό (25/4, 22:00), επειδή ένα τέταρτο νωρίτερα η ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου αγωνίζεται με την Μπάγερν για το Champions League.

Η παράλληλη πορεία της μπασκετικής και της ποδοσφαιρικής Ρεάλ δημιούργησε πρόβλημα στην πρώτη. Οι Μαδριλένοι αναμένεται να υποδεχθούν τον Παναθηναϊκό στις 25 Απριλίου στις 22:00 ώρα Ελλάδος στον 3ο αγώνα των playoffs της EuroLeague. Ένα τέταρτο νωρίτερα ωστόσο (21:45) η ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου αγωνίζεται με την Μπάγερν στο πλαίσιο των ημιτελικών του Champions League, κάτι που αναμένεται να δημιουργήσει πρόβλημα στους φίλους της ομάδας που πιθανόν να θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά ή από την τηλεόραση και τα δύο παιχνίδια.

Έχοντας αυτό στο μυαλό της - και ξέροντας ότι η ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου είναι πιο δημοφιλής - η μπασκετική Ρεάλ ζήτησε από την EuroLeague να μεταφέρει μερικές ώρες νωρίτερα τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους φίλους της να δουν και τα δύο παιχνίδια.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η μπασκετική Ρεάλ προβαίνει σε τέτοιο αίτημα, αφού έχει κάνει κάτι παρόμοιο και στο παρελθόν, καταφέρνοντας να πείσει την διοργανώτρια αρχή να μεταθέσει λίγες ώρες νωρίτερα το παιχνίδι της.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ