EUROLEAGUE

Χάνει τα play offs ο Καμπάσο, δεν έρχεται στην Αθήνα ο Γιουλ

Χάνει τα play offs ο Καμπάσο, δεν έρχεται στην Αθήνα ο Γιουλ
EUROKINISSI

Ο Φακούντο Καμπάσο θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο και έτσι θα χάσει θα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό Superfoods για τα play offs της EuroLeague. Εκτός αποστολής κι ο Σέρχιο Γιούλ!

Η συμμετοχή του Φακούντο Καμπάσο στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό Superfoods για τα play offs της EuroLeague ήταν αμφίβολη εδώ και αρκετές ημέρες. Τελικά, ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί.

Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε τα μαντάτα λίγες ώρες πριν ταξιδέψει η αποστολή για την Αθήνα. Η δική του απουσία ήρθε να προστεθεί σε αυτή του Σέρχιο Γιούλ, για να αφήσει τον Πάμπλο Λάσο με τον Λούκα Ντόντσιτς ως μοναδική επιλογή στο "1". Χρόνο συμμετοχής ως πόιντ γκαρντ αναμένεται να πάρει κι ο Φαμπιάν Κοζέρ.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ αναφέρει: "Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Φακούντο Καμπάσο έδειξαν ότι έχει τραυματισμό στο χόνδρο του αριστερού γονάτου. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση για την αποκατάσταση του τραυματισμού του".

Σε ό,τι αφορά στον Σέρχιο Γιουλ, παρότι το πρωί προπονήθηκε για πρώτη φορά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της "Βασίλισσας" για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΟΑΚΑ. Ο Πάμπλο Λάσο τον θεωρεί ανέτοιμο και θα του δώσει χρόνο, ώστε να μπει στα playoffs από την επόμενη εβδομάδα, στη Μαδρίτη.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ