EUROLEAGUE

Ο γιατρός της Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλεσε "αρουραίους" τους παίκτες της Μπαρτσελόνα

Ο γιατρός της Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλεσε "αρουραίους" τους παίκτες της Μπαρτσελόνα

Χαμός στην Ισπανία αφού η κάμερα "έπιασε" τον γιατρό της Ρεάλ Μαδρίτης να αποκαλεί "αρουραίους" τους παίκτες της Μπαρτσελόνα πριν από το "clasico". Απολογία από τον θύτη και ανακοίνωση από τους μπλαουγκράνα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε για δεύτερη φορά φέτος την Μπαρτσελόνα (μετά τον τελικό του Super Copa), αυτή τη φορά για την EuroLeague. Εντούτοις, στην Ισπανία ασχολούνται ήδη από χθες (14/11) το βράδυ με κάτι που δεν αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Συγκεκριμένα, όλη η προσοχή έχει στραφεί στον γιατρό της "Βασίλισσας" και όσα είπε στους παίκτες της ομάδας του, πριν αυτοί βγουν στο παρκέ για την έναρξη της προθέρμανσης.

Η κάμερα τον "έπιασε" να χαρακτηρίζει τους παίκτες της Μπαρτσελόνα ως " τη μεγαλύτερη παρέα αρουραίων της EuroLeague". Κι αμέσως προκλήθηκε ένταση (εκτός παρκέ), με την καταλανική ομάδα να εκδίδει ανακοίνωση για το θέμα, επισημαίνοντας πως "τέτοιου είδους συμπεριφορές και χαρακτηρισμοί, το μόνο που καταφέρνουν είναι να μεγαλώνουν το μίσος, κάτι που εμείς απορρίπτουμε. Αφήνουμε το θέμα στη δικαιοδοσία της EuroLeague, προκειμένου να αποφασίσει πώς θα ολοκληρωθεί αυτό".

Από την πλευρά του, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, Μιγκέλ Άνχελ Λόπεθ Αντράντες, επέλεξε το Twitter ως μέσο απολογίας -τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο. Έγραψε χαρακτηριστικά πως "θέλω να απολογηθώ σε όλη την αθλητική οικογένεια της Μπαρτσελόνα και συγκεκριμένα στα μέλη του μπασκετικού τμήματος, για τη συμπεριφορά μου. Δεν ήταν στις προθέσεις μου να δυναμιτίσω το κλίμα ή να προκαλέσω οποιουδήποτε είδους βία ή ένδειξη ασέβειας".

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία, η EuroLeague έχει ήδη ξεκινήσει πειθαρχική διαδικασία για το θέμα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ένας δημοσιογράφος προσέγγισε τον Νίκολα Μίροτιτς για να τον ρωτήσει για το θέμα και πώς το αντιλαμβάνεται ο ίδιος, με τον Υπεύθυνο Τύπου της Μπαρτσελόνα να τον κρατάει μακριά από τον φόργουορντ των μπλαουγκράνα και να του λέει: " Θεωρείς ότι έπρεπε να το ρωτήσεις αυτό;".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ