EUROLEAGUE

Βόμβα της Marca: "Ο Καμπάσο αποφάσισε να φύγει από τη Ρεάλ για το ΝΒΑ"

EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Φακούντο Καμπάσο αποφάσισε να αποχωρήσει για το ΝΒΑ, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να βρει πρωτοκλασάτο γκαρντ στην αγορά κι ο Παναθηναϊκός αγωνιά καθώς ο Νίκολας Λαπροβίτολα δύσκολα θα αποχωρήσει από τη Βασίλισσα.

Σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca οι παράγοντές της γνωρίζουν την πρόθεση του Φακούντο Καμπάσο να αποχωρήσει φέτος για το ΝΒΑ. Στα 29 του χρόνια ο Αργεντινός πλέι μέικερ βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του, είναι ίσως ο πιο χρήσιμος άσσος που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα ευρωπαϊκά γήπεδα καθώς μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε πιθανό κι απίθανο ρόλο, σε άμυνα κι επίθεση, με αποτέλεσμα να αισθάνεται ότι ήρθε η ώρα για να κάνει το μεγάλο βήμα προς την κορυφαία Λίγκα του κόσμου.

Σύμφωνα πάντα με τη Marca, η Ρεάλ Μαδρίτης απαιτεί ολόκληρο το ποσό του buy-out που υπάρχει στο συμβόλαιό του και φτάνει τα 6.000.000 δολάρια, από τα οποία τα 5.2 θα πρέπει να τα πληρώσει ο ίδιος ο Καμπάσο μιας και οι ομάδες του ΝΒΑ μπορούν να καταθέσουν μέχρι 750.000 βάσει των κανονισμών που ισχύουν στις ΗΠΑ. Είναι δεδομένο ότι ο Καμπάσο θα πάρει μεγάλο ρίσκο, είναι όμως σίγουρος ότι θα βρει ένα καλό συμβόλαιο που θα ισορροπήσει κάπως την κατάσταση.

Οι Ντάλας Μάβερικς και οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς είναι οι δύο ομάδες που τον έχουν στο στόχαστρό τους, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να αντιμετωπίζει πλέον σοβαρό πρόβλημα καθώς ο Σέρχιο Γιουλ έχει μεγαλώσει και προέρχεται από σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ ο Νίκολας Λαπροβίτολα δεν δικαίωσε τον Πάμπλο Λάσο που τον επέλεξε πριν από έναν χρόνο. Στην αγορά δεν υπάρχουν πρωτοκλασάτοι γκαρντ, όλοι βρήκαν "στέγη", ενώ πρόβλημα προκύπτει και για τον Παναθηναϊκό που έχει πρώτο στη λίστα του για τη θέση του βασικού άσσου τον Λαπροβίτολα με τον οποίο έχει μάλιστα και προφορική συμφωνία που δεν μπορεί να μετατραπεί σε deal.

Τη σεζόν 2019/20 ο Καμπάσο είχε 9.9 πόντους από 52% στο δίποντο, 31% στο τρίποντο και 87% στις βολές, μαζί με 2.3 ριμπάουντ, 7.1 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 15.4 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 23:53 σε 28 αγώνες της EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ