EUROLEAGUE

Τρίτο χειρουργείο στη Ρεάλ Μαδρίτης: επέμβαση στον ώμο για Αγιόν!

Τρίτο χειρουργείο στη Ρεάλ Μαδρίτης: επέμβαση στον ώμο για Αγιόν!
REAL MADRID BALONCESTO / TWITTER

Μέσα σε δύο μήνες, ακόμη ένα βασικό στέλεχος της Ρεάλ Μαδρίτης θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Ο λόγος για τον Γκουστάβο Αγιόν, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο. Μέχρι τέσσερις μήνες εκτός δράσης θα μείνει ο έμπειρος σέντερ.

Οι χειρότεροι φόβοι των ανθρώπων της Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαιώθηκαν , Volume III. Μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστησαν (αρχικά) ο Σέρχιο Γιούλ και (εν συνεχεία) ο Όγκνιεν Κούζμιτς, ήρθε η ώρα για το τρίτο χειρουργείο μέσα σε δύο μήνες! Αυτή τη φορά, θύμα είναι ο Γκουστάβο Αγιόν, ο οποίος υπέστη κάκωση στον αριστερό ώμο και θα χρειαστεί να κάνει επέμβαση τις επόμενες ημέρες για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αποκόμισε ως... ενθύμιο κατά τη νίκη της "Βασίλισσας" επί της Τενερίφης .

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ισπανικού συλλόγου, ο έμπειρος σέντερ θα κάνει την επέμβαση και θα μπει στα "πιτς" για άγνωστο χρονικό διάστημα, με τη " Marca " να επισημαίνει βέβαια πως η απουσία του μπορεί να φτάσει μέχρι τους τέσσερις μήνες! Γεγονός που αλλάζει άρδην τα δεδομένα εντός της ομάδας, τόσο σε θέμα αγωνιστικό, όσο και αριθμητικό αφού πλέον ο Φελίπε Ρέγιες θα είναι το μοναδικό "πεντάρι"!

Εν τη απουσία των Όγκνιεν Κούζμιτς και Γκουστάβο Αγιόν, ο Πάμπλο Λάσο μοιάζει υποχρεωμένος να αναζητήσει στην αγορά έναν παίκτη για το "5", με τη δυνατότητα να βοηθήσει άμεσα και να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού τα χρόνια της νιότης έχουν περάσει εδώ και καιρό για τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ο Γκουστάβο Αγιόν είχε 9.8 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ κατά μέσο όρο στην EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ