EUROLEAGUE

Τους έχει όλους στην "τσίτα" ο Λάσο

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - REAL MADRID (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - REAL MADRID (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με δύο εβδομάδες να μένουν για το Final Four, ο Πάμπλο Λάσο θέλει να έχει άπαντες στην "πρίζα". Συνεχόμενες αλλαγές στη δωδεκάδα των αγώνων για τη Liga Endesa.

Μπορεί ο βασικός στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης φέτος να είναι η κατάκτηση της EuroLeague, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα του Πάμπλο Λάσο αφήνει σε δεύτερη μοίρα τους αγώνες της Liga Endesa μέχρι να φτάσει η στιγμή για το Final Four.

Το κάθε άλλο, ο έμπειρος τεχνικός συνεχίζει να ανακατεύει την τράπουλα στα παιχνίδια του ισπανικού πρωταθλήματος, με σκοπό να έχει άπαντες στην "τσίτα" εν όψει των αγώνων της Κωνσταντινούπολης. Με δεδομένο λοιπόν πως αυτή την στιγμή στο ρόστερ της "Βασίλισσας" βρίσκονται περισσότεροι από δύο ξένοι παίκτες, γίνονται διαρκώς αλλαγές σχετικά με τους δύο που θα βρίσκονται στην αποστολή κάθε αγώνα.

Στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Εστουδιάντες, ο Γκουστάβο Αγιόν ήταν αυτός που έμεινε εκτός, με τους Άντονι Ράντολφ και Τρέι Τόμπκινς να παίρνουν θέση στη δωδεκάδα. Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της "Βασίλισσας" για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σαραγόσα, με τον Άντονι Ράντολφ να τον πλαισιώνει στη δωδεκάδα. Ο Πάμπλο Λάσο θέλει να είναι άπαντες έτοιμοι και σε αγωνιστική εγρήγορση εν όψει του Final Four, γι αυτό κάνει ό,τι μπορεί.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ