EUROLEAGUE

Το σόου του MVP Ντόντσιτς

Το σόου του MVP Ντόντσιτς
EUROLEAGUE

Ο Λούκα Ντόντσιτς οδήγησε την Ρεάλ Μαδρίτης στην εκτός έδρας νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα, διατήρησε την ομάδα του σε τροχιά πλεονεκτήματος έδρας και αναδείχθηκε σε MVP της 29ης αγωνιστικής της EuroLeague. (VIDEO).

Ο Λούκα Ντόντσιτς έστησε... πάρτι στο "Aleksandar Nikolic Hal", καθώς πρωταγωνίστησε στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί του Ερυθρού Αστέρα και πήρε το βραβείο του MVP της 29ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο 19χρονος Σλοβένος γκαρντ - φόργουορντ σε 31:11 συμμετοχής σημείωσε 24 πόντους (4/5 δίποντα 3/7 τρίποντα, 7/9 βολές), πήρε 9 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ, έκλεψε 3 μπάλες, έκανε μία τάπα και το ranking του δεν "χάλασε" από τα 7 λάθη που υπέπεσε. Ο άσος της Ρεάλ μάλιστα ήταν κι εκείνος που υπέγραψε τη νίκη της ομάδας του... αναγκάζοντας συγχρόνως τη Marca να θυμηθεί τον Μάικλ Τζόρνταν .

Ο Λούκα Ντόντσιτς συγκέντρωσε 35 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της διοργάνωσης, οι οποίοι του χάρισαν το βραβείο του MVP της αγωνιστικής και η EuroLeague δημοσίευσε ένα video με μερικά από τα κατορθώματά του.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ