EUROLEAGUE

Το Defensa Central υποστηρίζει ότι ο Μάλκολμ Ντιλέινι θέλει Ρεάλ Μαδρίτης

Το Defensa Central υποστηρίζει ότι ο Μάλκολμ Ντιλέινι θέλει Ρεάλ Μαδρίτης
EUROKINISSI

Την επιθυμία του Μάλκολμ Ντιλέινι να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης αποκαλύπτει ισπανική ιστοσελίδα, με τον Αμερικανό γκαρντ να απαντά στο δημοσίευμα μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Αποδεσμεύθηκε από τη Μπαρτσελόνα και κυκλοφορεί ελεύθερος , οι φήμες λένε ότι βρίσκεται κοντά στην Αρμάνι Μιλάνο όμως οι παράγοντες της ιταλικής ομάδας διαψεύδουν πως έχουν συμφωνία μαζί του. Ο Μάλκολμ Ντιλέινι δεν βιάζεται για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, δουλεύει ατομικά στις ΗΠΑ και παρακολουθεί την εξέλιξη της πανδημίας, σύμφωνα όμως με δημοσίευμα του Defensa Central έχει βάλει στόχο να παίξει για τη Ρεάλ Μαδρίτης!

" Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα δεν θα έλεγε όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης, για να κάνει το αντίστροφο δρομολόγιο από εκείνο που έκανε ο Νίκολα Μίροτιτς. Η ομάδα βρίσκεται σε συναγερμό καθώς ο Καμπάσο σκέφτεται το ΝΒΑ. Ο Πάμπλο Λάσο δεν σκέφτεται ακόη τον Ντιλέινι, τον θεωρεί πολυτέλεια, ενώ στο Wizink Center αισιοδοξούν πως ο Αργεντινός γκαρντ δεν θα μετακομίσει στις ΗΠΑ, οπότε δεν θα υπάρξει ανάγκη απόκτησης ενός τόσο σημαντικού παίκτη" αναφέρεται στο Defensa Central, με τον Αμερικανό να βλέπει το κείμενο και να απαντά στο Twitter λέγοντας ότι: " απορώ γιατί πιστεύει κάποιος ότι θα έλεγα ναι".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ