EUROLEAGUE

Τελευταία στιγμή ο Καμπάτσο για Ερυθρό Αστέρα

Τελευταία στιγμή ο Καμπάτσο για Ερυθρό Αστέρα

Ο Πάμπλο Λάσο δήλωσε ότι ο Φακούντο Καμπάτσο και ο Τζέφρι Τέιλορ δεν προπονήθηκαν την τελευταία εβδομάδα, κάτι που τους καθιστά αμφίβολους για τον αυριανό (30/3) αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Οι απουσίες και η Ρεάλ πάνε χέρι-χέρι όλη την σεζόν. Ο αγώνας με τον Ερυθρό Αστέρα (30/3, 20:00) φαίνεται ότι δεν θα αποτελέσει εξαίρεση, αφού είναι πολύ πιθανό δίπλα στα ονόματα των Σέρχιο Γιουλ και Όγκνιεν Κούζμιτς να προστεθεί κάποιος εκ των Φακούντο Καμπάτσο ή Τζέφρι Τέιλορ.

Την αποκάλυψη έκανε ο Πάμπλο Λάσο, ο οποίος στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με τους "ερυθρόλευκους" της Σερβίας δήλωσε χαρακτηριστικά: " Ο Καμπάτσο δεν προπονήθηκε καθόλου την εβδομάδα που πέρασε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεται και ο Τέιλορ, ενώ ο Αγιόν ακόμα ψάχνει να βρει ρυθμό. Όλοι πάντως θα ταξιδέψουν στο Βελιγράδι, εκτός από τους Γιουλ και Κούζμιτς".

Σε περίπτωση που τελικά οι δύο περιφερειακοί της Ρεάλ δεν αγωνιστούν γίνεται σαφές ότι το έργο των Μαδριλένων θα γίνει σαφώς πιο δύσκολο. Κάτι που φυσικά δεν αφήνει αδιάφορο τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ισόβαθμος με την Ρεάλ στην τέταρτη θέση με ρεκόρ 17-11 (αλλά υστερεί στην ισοβαθμία) και ενδιαφέρεται άμεσα για τα αποτελέσματα της ομάδας του Πάμπλο Λάσο τις δύο τελευταίες αγωνιστικές της διοργάνωσης.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ