EUROLEAGUE

Στο "στόχαστρο" της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ταβάρες

Cleveland Cavaliers' Edy Tavares poses for a portrait during the NBA basketball team media day, Monday, Sept. 25, 2017, in Independence, Ohio. (AP Photo/Ron Schwane)
Cleveland Cavaliers' Edy Tavares poses for a portrait during the NBA basketball team media day, Monday, Sept. 25, 2017, in Independence, Ohio. (AP Photo/Ron Schwane) AP PHOTO/RON SCHWANE

Για μία ακόμη φορά, ο Έντι Ταβάρες αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο ισπανικής ομάδας. Αυτή τη φορά πρόκειται για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αναζητά τον αντικαταστάτη του Γκουστάβο Αγιόν.

Από την στιγμή που επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι της Ρεάλ Μαδρίτης για τον τραυματισμό του Γκουστάβο Αγιόν , ο οποίος θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα απουσιάσει για περίπου τέσσερις μήνες, κατέστη σαφές πως ο Πάμπλο Λάσο χρειάζεται απαραιτήτως έναν ακόμη σέντερ για τη front line. Από την στιγμή άλλωστε που κι ο Όγκνιεν Κούζμιτς έχει τεθεί νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν, μόνο ο Φελίπε Ρέγιες υπάρχει στο "5" για την ισπανική ομάδα.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης για την επέμβαση που θα κάνει στον ώμο ο Γκουστάβο Αγιόν, ήρθαν τα πρώτα δημοσιεύματα περί των πιθανών αντικαταστατών. Η " El Mundo " ήταν σαφής σε ό,τι αφορά τον ευσεβή πόθο του Πάμπλο Λάσο: Έντι Ταβάρες!

Για μία ακόμη φορά, ο θηριώδης σέντερ βλέπει το όνομά του να βρίσκεται στην κορυφή των μεταγραφικών ειδήσεων της Ισπανίας, δεδομένη της επιθυμίας των κορυφαίων συλλόγων της χώρας να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Το καλοκαίρι, ήταν η σειρά της Μπαρτσελόνα να "παίξει" για την απόκτησή του, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να παίρνει... σειρά αυτή τη φορά, λόγω των τραυματισμών που την έχουν πλήξει.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα λοιπόν, ο προπονητής της "Βασίλισσας" έχει ξεχωρίσει τον άλλοτε σέντερ της Γκραν Κανάρια, ο οποίος ανήκει στη θυγατρική ομάδα των Toronto Raptors. Στο πρώτο του παιχνίδι στη G-League με τη φανέλα των Raptors 905, ο 25χρονος σέντερ είχε 13 πόντους, 10 ριμπάουντ και 3 τάπες, συνεχίζοντας να επιβεβαιώνει το scouting report, που κάνει λόγο για έναν εξαιρετικό αμυντικό, με ικανότητα να τελειώσει -παράλληλα- τις φάσεις κοντά στην αντίπαλη ρακέτα.

Η περίπτωσή του είναι, φυσικά, δύσκολη αφού στόχος του είναι να βρει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ, κι εν συνεχεία να καθιερωθεί σε αυτό. Πράγμα που σημαίνει πως για να πειστεί να επιστρέψει στη Liga Endesa, θα χρειαστούν αρκετές χιλιάδες δολάρια.

AP Photo/Ron Schwane

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ