EUROLEAGUE

Σκέφτεται να ξεκουράσει παίκτες ο Λάσο

Σκέφτεται να ξεκουράσει παίκτες ο Λάσο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η συζήτηση γύρω από το τι θα κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Αναντολού Εφές "φουντώνει" μετά τις δηλώσεις του Πάμπλο Λάσο, ο οποίος εξήγησε πως σκέφτεται να ξεκουράσει τρεις βασικούς παίκτες!

Η τύχη τα έφερε έτσι ώστε η Ρεάλ Μαδρίτης να έχει την ευκαιρία να διαμορφώσει τα ζευγάρια των playoffs της EuroLeague , μέσα από το δικό της παιχνίδι. Ούσα αδιάφορη βαθμολογικά, αφού έχει εξασφαλισμένη την πρωτιά στη regular season, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο μπορεί να στείλει τη Φενέρμπαχτσε πάνω στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εφόσον ηττηθεί εντός έδρας από την Αναντολού Εφές.

Κι όπως φαίνεται, ο προπονητής της "Βασίλισσας" δεν βοηθάει στο να κοπάσει ο ντόρος γύρω από το τι θα κάνει η ομάδα του, αφού με δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη (6/4), σκέφτεται να μην χρησιμοποιήσει τους Σέρχιο Γιουλ, Γιόνας Ματσιούλις και Οθέλο Χάντερ, με σκοπό να τους προφυλάξει εν όψει της συνέχειας. Όπως εξήγησε -θέλοντας να περάσει ως φυσιολογική μία τέτοια κίνηση- όλα αφορούν στο γεγονός πως " ο Σέρχιο (Γιουλ) είναι κουρασμένος, τον ξεκουράσαμε στις αρχές της εβδομάδας και αυτό σκεφτόμαστε να κάνουμε και τώρα, ο Γιόνας (Ματσιούλις) έχει ένα μικρό πρόβλημα στο πόδι, ενώ ο Οθέλο (Χάντερ) έχει χτυπήσει στο χέρι", για να προσθέσει πως " δεν έχω στο μυαλό μου ακόμη τι θα κάνω, δεν πρόκειται όμως να πάρω κάποιο ρίσκο".

Σε ερώτηση σχετικά με όλη την σπέκουλα που συνοδεύει το παιχνίδι της ομάδας του, απάντησε πως " δεν μπορώ να διαλέξω αντίπαλο, αλλά είναι χαζό να ακούγονται τόσα πράγματα γιατί αν τα λάβουμε υπόψη, θα χάσουμε το μυαλό μας και θα χαλάσει η δουλειά μας".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ