EUROLEAGUE

Ρέγιες: ''Μια φορά στη ζωή!''

Ρέγιες: ''Μια φορά στη ζωή!''

Η Ρεάλ συνεχίζει το αήττητο σερί της σε Euroleague και ACB ενώ ο Φελίπε Ρέγιες παραδέχτηκε ότι το απίστευτο τρίποντο κόντρα στην Μανρέσα είναι από τα καλάθια που μπαίνου μια φορά στη... ζωή!

Οι Μαδριλένοι αρνούνται να χάσουν! Σήμερα ήταν η σειρά της Μανρέσα να γνωρίσει από πρώτο χέρι τις ορέξεις των παικτών του Πάμπλο Λάσο, ο οποίος σημειωτέον θα κάτσει στον πάγκο της ''Βασίλισσας'' ως το 2016.

Η Ρεάλ επικράτησε με 111-63, κάνοντας το 9-0 σε Ισπανία και Euroleague (σ.σ. 11-0 αν προσμετρήσουμε τους δυο αγώνες στο SuperCopa) ενώ ο κάπτεν Φελίπε Ρέγιες πέτυχε ένα απίστευτο τρίποντο με γυρισμένη πλάτη!

Εν συνεχεία παραδέχτηκε το αυτονόητο: ''Η αλήθεια είναι πως δεν μπορούσα να το πιστέψω! Τέτοια καλάθια μπαίνουν μια φορά στη ζωή! Ήταν ένα όμορφο τρίποντο, ένα πραγματικά τυχερό τρίποντο... Είμαι πολύ χαρούμενος που το πέτυχα!''.

Ο MVP Οκτωβρίου στην Euroleague, Νίκολα Μίροτιτς, ανέφερε σχετικά: ''Το καλάθι του Φελίπε είναι απίστευτο! Νομίζω πως είναι η φάση της χρονιάς! Πάντως είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε. Οι 111 πόντοι στην επίθεση τα λένε όλα''.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ