EUROLEAGUE

Ρέγιες: "Εχω εμμονή να κατακτήσω την EuroLeague"

Ρέγιες: "Εχω εμμονή να κατακτήσω την EuroLeague"
EUROKINISSI

Ο Φελίπε Ρέγιες δήλωσε ότι του έχει γίνει εμμονή να κατακτήσει ακόμα έναν τίτλο της EuroLeague, αφού αυτή η "δίψα" για την κατάκτηση τίτλων δεν φεύγει ποτέ.

Ο Φελίπε Ρέγιες έχει κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο της EuroLeague με την Ρεάλ (2015, 2018), ωστόσο όπως φαίνεται δεν αισθάνεται κάποιον κορεσμό. Φρόντισε να το ξεκαθαρίσει και ο ίδιος στη Media Day των Μαδριλένων πριν το Final Four (17-19/5).

Ο 39χρονος φόργουορντ/σέντερ τόνισε ότι είναι τόσο ανυπόμονος να ξεκινήσει η διοργάνωση όσο ήταν πάντα, παρά το πλούσιο παλμαρέ του: " Αυτό που λέω στους συμπαίκτες μου είναι ότι δούλεψαν σκληρά όλο των χρόνο για αυτούς τους αγώνες. Πρέπει όλοι να δώσουμε το 100% και να μην αφήσουμε τίποτα κάτω. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Το να κατακτήσω τον τίτλο μου έχει γίνει εμμονή"!

Ο Ρέγιες μάλιστα ξεκαθάρισε ότι παρά την... εμμονή του δεν αισθάνεται άγχος: " Όταν μπαίνεις στο παρκέ τα ξεχνάς όλα. Αν δεν ξέρεις πώς να ελέγξεις τα συναισθήματά σου αυτό θα σε επηρεάσει. Η εμπειρία μας ωστόσο από την παρουσία μας σε τόσα Final Four θα μας βοηθήσει να διαχειριστούμε το πιθανό άγχος".

Κλείνοντας, ο άλλοτε διεθνής φόργουορντ/σέντερ τόνισε ότι δεν σκέφτεται τον τελικό, παρά μόνο τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ: " Θα ήταν μεγάλο λάθος να κοιτάξουμε τόσο μακριά. Πρώτα πρέπει να εστιάσουμε στην ΤΣΣΚΑ. Ξέρω ότι ο Σέρτζιο Ροντρίγκεθ θα είναι 100% έτοιμος παρά τον τραυματισμό του, αλλά δεν πρέπει να μας ανησυχεί μόνο αυτός, αλλά όλη η ΤΣΣΚΑ".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ