EUROLEAGUE

Ρεάλ: Ο Μεζρί στέλνει στην... έξοδο τον Τόμπκινς

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΡΕΑΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΡΕΑΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα η διαφαινόμενη απόκτηση του Μεζρί από την Ρεάλ είναι πολύ πιθανό να σημάνει την απομάκρυνση του Τρέι Τόμπκινς.

Ο Σαλάχ Μεζρί βρίσκεται με το ένα πόδι στην Ρεάλ, ο Τρέι Τόμπκινς βρίσκεται με το ένα πόδι... έξω από την Ρεάλ. Αυτό υποστηρίζει η ηλεκτρονική έκδοση της "Μundo Deportivo", τονίζοντας ότι οι Μαδριλένοι σκοπεύουν να κάνουν... ανακατατάξεις στην γραμμή ψηλών της ομάδας.

Ο Τόμπκινς βρίσκεται στην Ρεάλ από το 2015, ωστόσο την φετινή σεζόν δεν έχει πάρει ακόμα χρόνο συμμετοχής ούτε στο ισπανικό πρωτάθλημα, ούτε στην EuroLeague. Για την ακρίβεια, στους 3 αγώνες των Μαδριλένων (αλλά και στους δύο που έδωσαν Super Copa Endesa) ήταν εκτός 12αδας, με τον 17χρονο Ούσμαν Γκαρούμπα να έχει πάρει την θέση του.

Κοινώς, ήδη είχε δοθεί η εντύπωση ότι... περισσεύει, κάτι που θα γίνει ακόμα πιο ξεκάθαρο αν ολοκληρωθεί η απόκτηση του Μεζρί, αφού πλέον οι Μαδριλένοι έχουν ακόμα στις θέσεις των ψηλών τους Γκάμπριελ Ντεκ, Άντονι Ράντολφ, Τζόρνταν Μίκι, Γουόλτερ Ταβάρες, Φελίπε Ρέγιες και Ουσμάν Γκαρούμπα!

Όπως και να έχει, οι μέρες του Τόμπκινς στη Μαδρίτη φαίνονται να... τελειώνουν, εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά στην συνέχεια.

Η Ευρωλίγκα επιστρέφει με Fantasy Τουρνουά στο Stoiximan.gr! Είσαι ο καλύτερος προπονητής; Πάτα εδώ!

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ