ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρεάλ Μαδρίτης: To video του Λάσο που "ντόπαρε" τους παίκτες πριν από τον τελικό

Ρεάλ Μαδρίτης: To video του Λάσο που "ντόπαρε" τους παίκτες πριν από τον τελικό

Η Ρεάλ Μαδρίτης θυμήθηκε την κατάκτηση της EuroLeague από την ομάδα της και "αποκάλυψε" πως ο Πάμπλο Λάσο "ντόπαρε" τους παίκτες του πριν από τον τελικό με την Φενέρμπαχτσε. (VIDEO).

Η Ρεάλ Μαδρίτης θριάμβευσε στο Final Four στο Βελιγράδι και ανέβηκε πανάξια στην κορυφή της Ευρώπης επικρατώντας στον τελικό της Φενέρμπαχτσε . Η "Βασίλισσα" μάλιστα 186 ημέρες μετά την κατάκτηση της EuroLeague... αποκάλυψε το μυστικό του Πάμπλο Λάσο.

Ο Βάσκος προπονητής 30 λεπτά πριν από τον τελικό μίλησε στα αποδυτήρια στους παίκτες του, αλλά δεν θέλησε να φρεσκάρει την τακτική της ομάδας του. Ο Πάμπλο Λάσο "ντόπαρε" ψυχολογικά τους παίκτες και τους έδειξε ένα video με την δύσκολη πορεία της λαβωμένης από τραυματισμούς, "Βασίλισσας" προς το Βελιγράδι, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφερόταν "την σεζόν που κανείς δεν μας πίστευε, ακόμα και όταν όλοι έκαναν ένα βήμα μπροστά. Δεν μας νοιάζει τι πιστεύει ο κόσμος και πόσο δύσκολη είναι η αποστολή. Μην το αφήσετε να σας θάψει στην άμμο, διότι αν κοιτάξετε πίσω από τον χρόνο, τους αριθμούς , τα χρώματα και την φόρμα, θα δείτε πως έχουν δεύτερο ρόλο και πως και ο φόβος ακόμα εξαφανίζεται"

To video που δημοσίευσε η Ρεάλ Μαδρίτης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ