EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: Το Game of Thrones βοήθησε τον Κοζέρ να γίνει πρωταθλητής Ευρώπης

Ρεάλ Μαδρίτης: Το Game of Thrones βοήθησε τον Κοζέρ να γίνει πρωταθλητής Ευρώπης

Ο Φαμπιέν Κοζέρ εξήγησε πως το Game of Thrones τον βοήθησε να νικήσει τις... αϋπνίες και να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Φαμπιέν Κοζέρ ανανέωσε το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕuroLeague και η... πένα του καταπιάστηκε με ένα διαφορετικό θέμα.

Ο 31χρονος γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης έγραψε τις πέντε αγαπημένες του σειρές, ενώ έκανε και ταξίδι πίσω στον χρόνο και θυμήθηκε πώς το Game of Thrones τον βοήθησε να χαλαρώσει κατά την διάρκεια του Final Four του 2018.

"Το Game of Thrones είναι η αγαπημένη μου τηλεοπτική σειρά και η τελευταία σεζόν θα βγει τον Απρίλιο. Ανυπομονώ. Θα είναι έξι με επτά επεισόδια διάρκειας 90 λεπτών. Θα είναι σαν ταινία", έγραψε μεταξύ άλλων ο Φαμπιέν Κοζέρ, ενώ σημείωσε επίσης πως "κατά την διάρκεια του Final Four της περσινής σεζόν, ήμουν τόσο πολύ αγχωμένος που δεν μπορούσα να κοιμηθώ, οπότε έβλεπα σειρές όπως το Game of Thones, οι οποίες σε βοηθούν να κάνεις κάτι διαφορετικό. Όλοι στην ομάδα το παρακολουθούν. Ο τελευταίος (σ.σ. που άρχισε να το παρακολουθεί) ήταν ο Φακούντο Καμπάτσο. Είναι στην πέμπτη σεζόν. Όταν μου είπε πως δεν το έβλεπε, τον πίεσα για να το παρακολουθήσει".

Τέλος, ο Γάλλος γκαρντ της πρωταθλήτριας Ευρώπης ανέφερε πως την πεντάδα των αγαπημένων του σειρών συμπληρώνουν το "Power", το "Rick and Morty", το "The Wire" και το "Breaking Bad".

Photo/Darko Vojinovic

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ