EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: Συμφωνία με Μπράντον Ντέιβις

Ρεάλ Μαδρίτης: Συμφωνία με Μπράντον Ντέιβις
EUROKINISSI

Στην Ισπανία κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία ανάμεσα στη Ρεάλ και τον Μπράντον Ντέιβις, με τον Αμερικανό σέντερ να αφήνει τη Ζαλγκίρις Κάουνας για να γίνει στο εξής κάτοικος Μαδρίτης.

Όταν ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εμπιστεύτηκε τη θέση του βασικού σέντερ της Ζαλγκίρις Κάουνας στον Μπράντον Ντέιβις (28 ετών, ύψος 2.08 μέτρα), λίγοι τον ήξεραν. Πλέον, ο Αμερικανός σέντερ είναι από τους κορυφαίους παίκτες της EuroLeague και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, βρέθηκε στην καλύτερη πεντάδα με 14.2 πόντους και 5.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Η Ζαλγκίρις του έδωσε την ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω, στο εξής, όμως, ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Μαδρίτης. Όπως αναφέρει η As, ανάμεσα στη Ρεάλ και τον Μπράντον Ντέιβις υπάρχει οριστική συμφωνία και πλέον μένει να τα βρουν οι Μαδριλένοι με τη Ζαλγκίρις, καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο γι' ακόμα ένα χρόνο.

Η υπόθεση αναμένεται να έχει θετική κατάληξη, με τον Ντέιβις να παίρνει τη θέση του Γκουστάβο Αγιόν, ο οποίος θα αποχωρήσει. Ο Αμερικανός σέντερ θα κάνει "δίδυμο" στη ρακέτα της Ρεάλ με τον Έντι Ταβάρες, ενώ αναμφίβολα στα φετινά highlights του είναι οι 27 πόντοι και τα 10 ριμπάουντ που μέτρησε απέναντι στη νέα -όπως όλα δείχνουν- ομάδα του, στην τελευταία "στροφή" της EuroLeague, όταν η Ζαλγκίρις εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα playoffs ( 93-86 ).

Όσο για τους Λιθουανούς; Έχουν ήδη βρει αντικαταστάτη κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Τζοκ Λαντέιλ .

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ