EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: Στον "αέρα" ο Λαπροβίτολα

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  -  ΡΕΑΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΡΕΑΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νίκολας Λαπροβίτολα έχει εγγυημένο συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης για ακόμη ένα χρόνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Νέα δημοσιεύματα περί αποχώρησής του από την ισπανική ομάδα.

Το τοπίο στην περιφέρεια της Ρεάλ Μαδρίτης για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο παραμένει θολό. Μπορεί ο Τζέι Σι Κάρολ να υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο, τόσο ο Φακούντο Καμπάσο όσο και ο Νίκολας Λαπροβίτολα όμως δεν είναι δεδομένοι για του χρόνου. Ο πρώτος λόγω του ΝΒΑ (αν και στην παρούσα φάση δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το συγκεκριμένο θέμα), ο δεύτερος επειδή δεν ήταν ικανοποιημένος από τον ρόλο του.

Ο 30χρονος πόιντ γκαρντ μετακόμισε πέρσι το καλοκαίρι στη "Βασίλισσα" με σκοπό να μοιραστεί τον χρόνο συμμετοχής στο "1" με τον συμπατριώτη του, στην πράξη όμως δεν έδειξε να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Πάμπλο Λάσο. Στην EuroLeague αγωνίστηκε κατά 13'31'' κατά μέσο όρο, έχοντας 5 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ερχόμενος αποκλειστικά από τον πάγκο.

Δεδομένου ότι πλέον δεν είναι σε ηλικία όπου μπορεί να κάνει υπομονή και να περιμένει για μια ευκαιρία, ισπανικά δημοσιεύματα τον θέλουν να μην είναι ευχαριστημένος με τον ρόλο του και να ψάχνει τρόπους να αποδεσμευτεί μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν στη Liga Endesa. Το Encestando επισημαίνει πως η αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πιο πιθανή από την παραμονή, με τον ίδιο να... γλυκοκοιτάζει το ενδεχόμενο επιστροφής στην Μπανταλόνα (η οποία έχει ήδη προσεγγίσει τον Πάου Ρίμπας).

Θυμίζουμε ότι "τελειωμένος" από τη "Βασίλισσα" θεωρείται κι ο Κλέμεν Πρέπελιτς, ενώ ο Πάμπλο Λάσο θέλει να δώσει την ευκαιρία στον Κάρλος Αλοθέν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ