EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: Ψάχνει την "βόμβα" με Σλούκα

Ρεάλ Μαδρίτης: Ψάχνει την "βόμβα" με Σλούκα

Η Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ηχηρή μεταγραφή και στη λίστα της υπάρχουν της πέρα από τους Νάντο Ντε Κολό και Βασίλιε Μίτσιτς υπάρχουν και τα ονόματα των Κώστα Σλούκα και Σέρχι Ροντρίγκεθ.

Η σεζόν 2018/19 μπαίνει σιγά - σιγά στην τελική της ευθεία, αλλά από ό,τι φαίνεται στη Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ήδη αρχίσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο και θέση σε αυτά φέρεται να έχει ο Κώστας Σλούκας.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Marca", θέλει να ενισχύσει την γραμμή των γκαρντ με έναν παίκτη που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν θα δίνει απλά "ανάσες" στους Σέρχιο Γιουλ και Φακούντο Καμπάσο.

Η "Βασίλισσια" μάλσιτα σύμφωμα με τη "Marca" έχει ξεχωρίσει ήδη τέσσερις παίκτες: τον Κώστα Σλούκα, τον Νάντο Ντε Κολό, τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ τον Βασίλιε Μίτσιτς. Η περίπτωση του Σέρβου γκαρντ είναι η πιο δύσκολη, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Εφές, ενώ δεν ισχύει κάτι ανάλογο για τους άλλους τρεις παίκτες που έχουν την ευκαιρία να διαπραγματευτούν το μέλλον τους.

Η ισπανική εφημερίδα στο ρεπορτάζ της τονίζει πως η Φενέρμπαχτσε θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να συνεχίσει την συνεργασία της με τον 29χρονο Έλληνα γκαρντ, αλλά επισημαίνει πως η τουρκική ομάδα δεν έχει πλέον την χρηματοδότηση της Dogus και πως ήδη έχει κρατήσει τον Γιαν Βέσελι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ