EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: "Πλήγωσε" την Μπανταλόνα, τρομερή στιγμή με Λαπροβίτολα

Ρεάλ Μαδρίτης: "Πλήγωσε" την Μπανταλόνα, τρομερή στιγμή με Λαπροβίτολα
EUROKINISSI

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφυγε με το "διπλό" από την έδρα της Μπανταλόνα (69-88) του... πρώην "Μαδριλένου" Πρέπελιτς και του Ζήση. Standing ovation για τον Λαπροβίτολα που επέστρεψε ως αντίπαλος.

Μετά το Super Copa Endesa, η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε ιδανικά και στην ACB, κερδίζοντας εκτός έδρας τη Μπανταλόνα (69-88) σε μία επίδειξη επιθετικής "πολυφωνίας" της ομάδας του Πάμπλο Λάσο, αλλά και μία επίδειξη αναγνώρισης από τους φίλους της Μπανταλόνα προς τον Λαπροβίτολα.

Ο Αργεντινός γκαρντ, στην επιστροφή του ως αντίπαλος πια στο γήπεδο της Μπανταλόνα, γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της, ο οποίος, κατά την παρουσίασή του από τα μεγάφωνα, του προσέφερε ένα μεγαλοπρεπές "standing ovation".

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, ο Πάμπλο Λάσο είδε και τους 12 παίκτες του να σκοράρουν, με τους Κάρολ (17 πόντους με 5/8 τρίποντα) και Τέιλορ (11 πόντους) να ξεχωρίζουν. Στην αντίπερα όχθη, ο πρώην... Μαδριλένος, Κλέμεν Πρέπελιτς πέτυχε 19 πόντους, ενώ ο Νίκος Ζήσης σημείωσε 8 πόντους (με 5 ασίστ).

Τα δεκάλεπτα: 22-23, 36-41, 49-65, 69-88

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Λάσο): Κάρολ 17 (5), Ταβάρες 8 (7 ριμπάουντ), Κοζέρ 4, Καμπάτσο 8 (3), Γκαρούμπα 5 (1), Ρέγιες 4, Γιουλ 7 (1), Τέιλορ 11 (3), Λαπροβίτολα 8 (1), Ράντολφ 4, Ντεκ 10, Μίκι 2.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ