EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: Plan b με Αμπάλντε

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αλμπέρτο Αμπάλντε βρίσκεται στη λίστα του Πάμπλο Λάσο για την ενίσχυση της περιφέρειας, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Τζέφρι Τέιλορ από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά από δύο σερί κατακτήσεις, η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε τον τίτλο στη Liga Endesa τη φετινή σεζόν. Ο κορονοϊός και το σύστημα διεξαγωγής της τελικής φάσης του ισπανικού πρωταθλήματος επηρέασαν σημαντικά την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του Πάμπλο Λάσο, η οποία δεν κατάφερε να βρεθεί σε θέση να διεκδικεί το τρόπαιο.

Αυτό το γεγονός φαίνεται πως θα επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί η "Βασίλισσα" στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Σαλάχ Μεϊρί αποτελεί ήδη παρελθόν, κάτι που αναμένεται να συμβεί επίσης με τον Νίκολας Λαπροβίτολα και τον Τζόρνταν Μίκι - θα αντικατασταθεί από τον Άντε Ζίζιτς. Οι αλλαγές δεν πρόκειται να σταματήσουν εκεί όμως, με την " AS" να κάνει λόγο για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Τζέφρι Τέιλορ και την αντικατάστασή του από τον Αλμπέρτο Αμπάλντε (24, 2μ02).

Ο 24χρονος φόργουορντ έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τη Βαλένθια, γεγονός που στην παρούσα φάση φαίνεται πως δημιουργεί δεύτερες σκέψεις στους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης. Κι αυτό γιατί "δεν θέλουν να μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τη Βαλένθια, δεδομένου ότι η απόκτησή του θα μπορούσε να κοστίσει περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ" σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ο Αλμπέρτο Αμπάλντε βρίσκεται στη Βαλένθια από το 2016, έχοντας σημαντικό ρόλο στο rotation των πορτοκαλί την τελευταία τριετία. Φέτος μάλιστα είχε 7.8 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά 21'42'' συμμετοχής στην EuroLeague, αποτελώντας τη βασική επιλογή του Χάουμε Πονσαρνάου στο "3" στη διοργάνωση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ