EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: Πανέτοιμη εν όψει του Super Copa

EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεπέρασε εύκολα (και) το εμπόδιο της Σαραγόσα (91-75) σε φιλικό παιχνίδι, μία βδομάδα πριν από το Super Copa Endesa.

Παρά το γεγονός πως δεν έχει καλύψει ακόμη το κενό του Τζόρνταν Μίκι (επέστρεψε στη Χίμκι), η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση εν όψει της έναρξης της σεζόν στην Ισπανία, σε μία εβδομάδα. Η "Βασίλισσα" επιβλήθηκε της Σαραγόσα (91-75) σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο προπονητικό κέντρο της, με τον Τρέι Τόμπκινς (13 πόντοι) να ηγείται στην επίθεση, έχοντας ως άξιους συμπαραστάτες βέβαια τόσο τον Φακούντο Καμπάσο (11 πόντοι) όσο και τον Τζέφρι Τέιλορ (11 πόντοι).

Ο Πάμπλο Λάσο ξεκίνησε τον Ουσμάν Γκαρούμπα στο "4" για ακόμη μία φορά.

Όλα αυτά μία βδομάδα πριν από τη διεξαγωγή του Super Copa Endesa, το οποίο θα διεξαχθεί στην Τενερίφη. Στον ημιτελικό, η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει τους οικοδεσπότες, ενώ στο άλλο παιχνίδι η Μπασκόνια θα κοντραριστεί με την Μπαρτσελόνα σε ένα remake του τελικού του περσινού πρωταθλήματος.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Λάσο): Καμπάσο 11, Κοζέρ 3, Ντεκ 6, Γκαρούμπα 5, Ταβάρες 9, Ρούντι 7, Γιουλ 5, Τέιλορ 11, Αλοθέν 8, Αμπάλντε 7, Τόμπκινς 13.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ