EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: Ούτε με Ολυμπιακό ο Γιούλ

EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σέρχιο Γιούλ δεν θα δώσει το "παρών" στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (12/12, 22:00), με τον Πάμπλο Λάσο να εξηγεί πώς έχει η κατάσταση. Τι είπε για την απουσία του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Σέρχιο Γιουλ βρίσκεται στα "πιτς" τις τελευταίες ημέρες, η κατάστασή του δεν παρουσιάζει την απαραίτητη βελτίωση, κι έτσι θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Πέμπτης (12/12, 22:00). Ο 32χρονος γκαρντ αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό από το παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια στις 24 Νοεμβρίου, ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα θεραπειών, αλλά δεν είναι ακόμη σε θέση να αγωνιστεί.

Ο Πάμπλο Λάσο εξήγησε για το θέμα πως "είναι μια περίπλοκη κατάσταση, θα μείνει εκτός δράσης για μερικές ακόμη μέρες, έχουμε επίσης θέμα με τον Νικολάς Λαπροβίτολα (αστράγαλος) και τον Φελίπε Ρέγιες (θα μείνει εκτός δράσης μέχρι νεωτέρας)". Όπως αναφέρεται μάλιστα σε ισπανικές ιστοσελίδες, ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν αποκλείεται να μείνει για τουλάχιστον δύο ακόμη εβδομάδες εκτός δράσης, όπερ και σημαίνει πως δεν αποκλείεται να απουσιάσει κι από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στις 26 Δεκεμβρίου.

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής της ισπανικής ομάδας αναφέρθηκε στο γεγονός πως ούτε ο Βασίλης Σπανούλης θα αγωνιστεί, λέγοντας πως "είναι μια απουσία που τον πληγώνει, γιατί αυτό σημαίνει πως αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις για τους άλλους. Αυτό βέβαια είναι δίκοπο μαχαίρι, γιατί ταυτόχρονα σημαίνει πως κάποιοι άλλοι θα βγουν μπροστά και θα σκοράρουν παραπάνω από το συνηθισμένο ενδεχομένως".

Τέλος, τόνισε πως "το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αποτελεί την αφετηρία ενός πολύ δύσκολου δεκαημέρου, γιατί ακολουθούν κι οι αγώνες με Ρεάλ Μπέτις, Αρμάνι Μιλάνο, Μπασκόνια και Ανδόρα πριν από τα Χριστούγεννα. Ουσιαστικά σήμερα είναι η τελευταία φορά που θα κάνουμε κανονική προπόνηση για αυτό το διάστημα, αφού μετά θα έχουμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ