EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ράντολφ παραδέχθηκε πως υπήρξε... εγωιστής

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Άντονι Ράντολφ παραδέχθηκε πως υπήρξε εγωιστής την πρώτη του σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά στην πορεία αντιλήφθηκε τα οφέλη της συνεργασίας με τον Πάμπλο Λάσο.

Ο Άντονι Ράντολφ βρίσκεται ήδη τέσσερα χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, με το διάστημα παραμονής του στο έμψυχο δυναμικό της ισπανικής ομάδας να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο από την στιγμή που υπέγραψε επέκταση συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ο 30χρονος φόργουορντ ήρθε στην Ευρώπη για χάρη της Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα, όπου απογείωσε την χρηματιστηριακή του αξία για να ακολουθήσει η μεταγραφή στη "Βασίλισσα" με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση της EuroLeague πριν από δύο χρόνια.

Όπως εξήγησε πάντως, μιλώντας στον Έι Τζέι Ρόουλαντ, τα πράγματα στην αρχή δεν ήταν τόσο εύκολα για εκείνον. Ο λόγος; Ο εγωισμός του. "Όταν ήρθα στη Ρεάλ Μαδρίτης, μου πήρε σχεδόν έξι με επτά μήνες προκειμένου να αφήσω πίσω το "εγώ" μου και να συνειδητοποιήσω πως αν κάνω ό,τι μου ζητάει ο Πάμπλο Λάσο, θα μπορέσω όχι απλά να ανεβάσω το status μου στην Ευρώπη, αλλά και να έχω τη δυνατότητα να κατακτώ τίτλους κάθε χρόνο" δήλωσε αρχικά για να προσθέσει επ' αυτού πως "εδώ βρήκα το σπίτι μου. Ξέρω τι θέλει από μένα ο προπονητής, τι ζητάει από μένα η ομάδα. Λατρεύω το γεγονός πως μπορώ κάθε σεζόν να διεκδικώ τίτλους. Η οικογένειά μου περνάει όμορφα εδώ, οπότε όλα είναι ιδανικά".

Πριν από αυτό βέβαια, προηγήθηκε το πέρασμά του από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, στην πρώτη ευρωπαϊκή εμπειρία του. Πάνω σε αυτό, στάθηκε σε ένα περιστατικό που βίωσε την περίοδο της προετοιμασίας και τον ξάφνιασε αρκετά. "Είμαστε στη διάρκεια της preseason, μπαίνω στα αποδυτήρια και πετάω τα ρούχα μου στο κέντρο των αποδυτηρίων. Όλοι οι βετεράνοι της ομάδας με κοιτούσαν σαν τρελό, μου λένε "τι κάνεις;". Τους απαντάω "τι εννοείτε; Αφήνω τα ρούχα για να τα καθαρίσουν και να τα έχουμε έτοιμα για αύριο". Ξέρεις τι μου απάντησαν; Ότι τα παίρνουμε σπίτι για πλύσιμο και τα φέρνουμε πίσω. Αυτό ήταν κάπως σοκαριστικό για μένα, ερχόμενος από το ΝΒΑ".

Παρόλ' αυτά, στη μοναδική σεζόν που βρέθηκε στη ρωσική ομάδα, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα, έφτασε μέχρι το Final Four του Βερολίνου, σε μια εντυπωσιακή πορεία, έχοντας μαζί στο παρκέ τον Μάλκολμ Ντιλέινι, τον Κρις Σίνγκλετον και τον Ράιαν Μπρόκχοφ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ