EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Λάσο έχει αποφασίσει να δώσει την ευκαιρία στον Αλοθέν

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Λάσο έχει αποφασίσει να δώσει την ευκαιρία στον Αλοθέν
FIBA

Ο Κάρλος Αλοθέν έκανε εξαιρετική σεζόν στη Σαραγόσα, κι ο Πάμπλο Λάσο φέρεται να έχει πάρει την απόφαση να του δώσει την ευκαιρία να μπει στο rotation της Ρεάλ Μαδρίτης την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Παρότι έχει μπροστά την ολοκλήρωση της Liga Endesa μέσα στον Ιούνιο, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη αρχίσει να σχεδιάζει την επόμενη μέρα, την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η αποχώρηση του Κλέμεν Πρέπελιτς καταγράφεται ως δεδομένη εδώ και μερικές ημέρες από τον Τύπο της Ισπανίας, με την " AS" να χαρτογραφεί τις καταστάσεις για την περιφέρεια.

Μετά το δημοσίευμα που ουσιαστικά εκμηδένιζε τις πιθανότητες να γίνει άμεσα κίνηση για τον Κώστα Σλούκα, δόθηκε συνέχεια αναφορικά με την εικόνα που θα έχει η ισπανική περιφέρεια το 2020/21. Σύμφωνα λοιπόν με τον Ρικάρντο Γκονθάλεθ, ο Πάμπλο Λάσο έχει πάρει την απόφαση να δώσει την ευκαιρία στον Κάρλος Αλοθέν (19, 1μ94) να αποτελέσει κομμάτι του rotation. Ο 18χρονος γκαρντ αποκτήθηκε πέρσι από τη "Βασίλισσα", η οποία προτίμησε να τον αφήσει για ακόμη ένα χρόνο στη Σαραγόσα, ως δανεικό. Οι εμφανίσεις του με την ομάδα του Πορφίριο Φισάκ ήταν εξαιρετικές και έπεισαν τον Πάμπλο Λάσο για την χρησιμότητά του, έστω για τη Liga Endesa.

Η δική του παρουσία στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης όμως συνεπάγεται την (προσωρινή) αποχώρηση του Μάριο Νάκιτς, ο οποίος θα δοθεί δανεικός για να πάρει χρόνο συμμετοχής και να εξελίξει το παιχνίδι του σε άλλη ομάδα (αμφότεροι είπαν "όχι" στο NBA Draft φέτος).

Ταυτόχρονα, η Ρεάλ Μαδρίτης θα ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες για ανανέωση του συμβολαίου του Τρέι Τόμπκινς, στον οποίο ο Πάμπλο Λάσο έχει μεγάλη εμπιστοσύνη. Μπορεί οι σχέσεις των δύο ανδρών να... δοκιμάστηκαν στην αρχή της σεζόν, επειδή ο έμπειρος ψηλός γύρισε με (πολλά) περιττά κιλά από τις διακοπές του, στην πορεία όμως η προσπάθεια που κατέβαλε και η εν γένει παρουσία του επιβεβαίωσαν πως πρόκειται για σημαντικό κομμάτι στη λειτουργία της ισπανικής ομάδας. Αντίθετα, παρελθόν θα αποτελέσει ο Σαλάχ Μεζρί, που στη δεύτερη θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης απέτυχε παταγωδώς να προσφέρει.

Ρεάλ Μαδρίτης: Οι teenagers από χρυσάφι είναι η απάντηση στον κορονοϊό

Photo Credits: FIBA

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ