EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: Μπόρις Τίσμα, η εσωτερική μεταγραφή της "Βασίλισσας"

Ρεάλ Μαδρίτης: Μπόρις Τίσμα, η εσωτερική μεταγραφή της "Βασίλισσας"

Ο Μπόρις Τίσμα θα αποτελέσει την εσωτερική μεταγραφή της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού ο Πάμπλο Λάσο αποφάσισε να του δώσει... προαγωγή και να τον μονιμοποιήσει στην πρώτη ομάδα της "Βασίλισσας".

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης μπήκαν για πρώτη φορά στο γήπεδο εν όψει της νέας σεζόν το απόγευμα της Τετάρτης 12 Αυγούστου. Με τον Φακούντο Καμπάσο και τον Νικολάς Λαπροβίτολα να τραβούν τα βλέμματα για διαφορετικούς λόγους και τον Πάμπλο Λάσο να γνωρίζει πως η ομάδα του έχει -δεδομένα- ένα μεγάλο κενό στη ρακέτα -αποχώρησε ο Τζόρνταν Μίκι, δίχως να αποκτηθεί άλλος σέντερ στη θέση του.

Μέσα σε όλα όμως, έγινε γνωστό κάτι ακόμη: ο Μπόρις Τίσμα πήρε προαγωγή και μονιμοποιείται πλέον στην πρώτη ομάδα της "Βασίλισας".

Ο 18χρονος φόργουορντ βρίσκεται στην ισπανική πρωτεύουσα εδώ και μια πενταετία, ως ένα από τα πλέον εξέχοντα μέλη του παιδομαζώματος που κάνει τα τελευταία χρόνια η Ρεάλ Μαδρίτης. Πλέον, κι αφού έπαιξε για 46'' τον χειμώνα στο παιχνίδι με την Εστουδιάντες, ο Πάμπλο Λάσο αποφάσισε να του δώσει την ευκαιρία και να τον φέρει επί μονίμου βάσεως στις τάξεις της πρώτης ομάδας.

Την ώρα που ο Μάριο Νάκιτς αποχώρησε με προορισμό την Οστάνδη, ως δανεικός, κι ο Νταν Ντούστσακ έλυσε το συμβόλαιό του (κατέληξε με τετραετές συμβόλαιο στην Τσεντεβίτα Ολίμπια), ο Μπόρις Τίσμα πήρε το... χρίσμα και θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο ύψους 2μ05 φόργουορντ θα αποτελέσει ακόμη μία εναλλακτική λύση για το "3" εν όψει της νέας σεζόν, γνωρίζοντας πως -σε πρώτη φάση- θα διεκδικήσει κάποια (λίγα) λεπτά στη Liga Endesa. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως το φετινό καλοκαίρι, η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε το ποσό του 1.500.000 ευρώ στη Βαλένθια για χάρη του Αλμπέρτο Αμπάλντε. Δεδομένης όμως της -πολύ πιθανής- αποχώρησης του Γκαμπριέλ Ντεκ σε ένα χρόνο (λήγει το συμβόλαιό του και έχει αρκετούς... θαυμαστές στο ΝΒΑ) και του προχωρημένου της ηλικίας του Ρούντι Φερνάντεθ, στον ισπανικό σύλλογο θέλησαν να προετοιμάσουν το έδαφος για το μέλλον. Κι ο Μπόρις Τίσμα έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως μπορεί να δικαιολογήσει τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του.

Μένει να το αποδείξει πλέον...

Photo Credits: FIBA

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ