EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: Μέσα ο Φερνάντεθ με Παναθηναϊκό, εκτός ο Ρέγες

Ρεάλ Μαδρίτης: Μέσα ο Φερνάντεθ με Παναθηναϊκό, εκτός ο Ρέγες

Ο Ρούντι Φερνάντεθ θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στον Παναθηναϊκό (28/3, 21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), ενώ εκτός της αποστολής της ισπανικής ομάδας θα μείνει ο Φελίπε Ρέγες.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης (28/3, 21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) και ο Πάμπλο Λάσο στην αναμέτρηση της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της EuroLeague θα έχει στη διάθεσή του τον Ρούντι Φερνάντεθ, ενώ εκτός θα μείνει ο Φελίπε Ρέγες.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ τραυματίστηκε στην ποδοκνημική στην αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής της EuroLeague με την Μπασκόνια στη Βιτόρια και απουσίασε από το "ντέρμπι" με την Μπαρτσελόνα για την Liga Endesa, αλλά την Τετάρτη (27/3) συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας του και τέθηκε στη διάθεση του Πάμπλο Λάσο.

Ο Βάσκος κόουτς της πρωταθλήτριας Ευρώπης πάντως αποφάσισε να μην συμπεριλάβει στην αποστολή της ομάδας του για το ματς με τον Παναθηναϊκό τον Φελίπε Ρέγες, ώστε να μην τον επιβαρύνει ενόψει της συνέχειας της σεζόν, ενώ εκτός θα μείνει και ο Γκάμπριελ Ντεκ (διάστρεμμα).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ