EUROLEAGUE

Ρεάλ Μαδρίτης: Μένει ελεύθερος ο Κλέμεν Πρέπελιτς

Klemen Prepelic of Slovenia and Edwin Jackson of France during the basketball European Championships Eurobasket 2017 qualification round match between Slovenia and France in Helsinki, Finland, Wednesday, Sept. 6, 2017. (Jussi Nukari/ Lehtikuva via AP)
Klemen Prepelic of Slovenia and Edwin Jackson of France during the basketball European Championships Eurobasket 2017 qualification round match between Slovenia and France in Helsinki, Finland, Wednesday, Sept. 6, 2017. (Jussi Nukari/ Lehtikuva via AP) JUSSI NUKARI/ LEHTIKUVA VIA AP

Ο δανεισμός του Κλέμεν Πρέπελιτς στην Μπανταλόνα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν προτίθεται όμως να του δώσει νέο συμβόλαιο σύμφωνα με ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Οι ομάδες της Liga Endesa προετοιμάζονται για το "κλείσιμο" της φετινής σεζόν στη Βαλένθια, την ίδια ώρα όμως καταστρώνουν τα πλάνα τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Πέραν της Μπαρτσελόνα, που έχει κλείσει τον Νικ Καλάθη για την επόμενη τριετία, κι η Ρεάλ Μαδρίτης αρχίζει να (προ)ετοιμάζεται για το 2020/21, με στόχο την κατάκτηση της EuroLeague.

Πριν από τις αφίξεις όμως, προέχουν οι αποχωρήσεις. Έτσι, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στον ραδιοφωνικό αέρα του RAC1, η "Βασίλισσα" έχει ενημερώσει τον Κλέμεν Πρέπελιτς πως δεν πρόκειται να ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

Ο 27χρονος γκαρντ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2018, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τον Πάμπλο Λάσο για την χρησιμότητά του. Μετά από μια σεζόν με μικρό χρόνο συμμετοχής, δόθηκε δανεικός στην Μπανταλόνα, με την οποία είχε 17 πόντους (με 27.8% στα τρίποντα), 2.3 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ και 2.9 λάθη κατά μέσο όρο στο EuroCup. Παρόλ' αυτά, δεν πρόκειται να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία στο WiZink Center, όντας υποχρεωμένος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν στη Liga Endesa, τον επόμενο μήνα.

Εξάλλου, την Πέμπτη 28 Μαΐου η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την παραμονή του Τζέισι Κάρολ για ακόμη ένα χρόνο.

Jussi Nukari/ Lehtikuva via AP

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ